Бъдещето е светло за VoIP

By | декември 10, 2022

Бъдещето на VoIP е свързано с промяна на живота, домовете и бизнеса ни. VoIP позволява видеоконференции и комуникация с цифрова телевизия. Във връзка с фиксираната мобилна конвергенция, телефоните с двоен режим се използват за трансформиране на wifi мрежа в мобилна платформа. Това намалява цената на мобилните сметки, като използвате по-малко минути на вашия мобилен план. Е, колко минути са използвани? Няма използвани минути, защото използвате VoIP през Wi-Fi. 5linx разполага с този телефон с две функции в своята изключителна Nokia N95.

VoIP ще бъде интегриран с блогове, електронна търговия, сайтове за социални мрежи, eBay и Facebook, така че посетителите на сайта да могат да кликнат върху връзка за провеждане на видео конференции. VoIP с мултимедия ще направи по-евтино използването на няколко линии на една VoIP линия. Това ще даде на семействата линии за използване по всяко време и навсякъде. Всеки в семейството може да има специална линия за разговори и получаване на повиквания с една VoIP линия.

Не след дълго ще има мобилен телефон, който ще може да използва видео, за да вижда човека, с когото говорите. 5linx е отдаден на тези революционни идеи, които промениха начина, по който светът комуникира. Скоро хората ще бъдат на телефона си и ще гледат човека, с когото говорят. В същото време използвайте VoIP чрез безжична връзка на неограничена цена на много ниска цена.

VoIP заедно с мултимедийните приложения скоро ще променят начина, по който светът комуникира. Стационарните телефони ще остареят и интернет ще има във всеки дом. За комуникация ще се използват видео разговори. Мобилните телефони ще имат видео, къщите ще имат няколко линии роднини. Ето защо телекомуникациите са генерирали 24,1 трилиона долара през 2011 г. Искате ли да се поставите в челните редици на тази технология?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *