Водоустойчива GPS навигационна система – използвайте я в колата и лодката си

By | декември 16, 2022

Когато става въпрос за проследяване на водолюбиви птици или риби, нищо не може да сравни подводния GPS. Водоустойчивата GPS система обикновено се доставя предварително програмирана с тежки морски настройки и готова за използване веднага след изваждането от кутията. Други, наречени картографи, използват технологията WAAS на сателитите в допълнение към технологията BlueChart g2. Има много водоустойчиви GPS устройства, които са „включени и готови“, които много риболовци искат. Морските GPS устройства покриват по-голямата част от крайбрежието на Съединените щати, включително Аляска и Хавай. Повечето имат 5″ висок дисплей и могат да се използват като самостоятелен проектор или в комбинация с многофункционални устройства и други сензори за излъчване на XM метеорологични условия, радар и сонар. Лесен за навигация, приближаване и планиране. Ето избор между „морско око“ -view“ за 3D и директен 2D изглед на главата за лесен контрол и четене на графики.

Улавянето на риба не е нищо за рибарите, те искат да намерят своята стръв, за да уловят повече от една! Познаването на контурите на океанското дъно ще ви помогне да предвидите къде са зоните за хранене и подводните криле ще ви помогнат да направите това. Едно нещо, което трябва да имате предвид, са линиите на gps устройството, които показват къде се променя дълбочината, от брега до дълбокото море. Когато водата е много гореща, рибите се придържат към планините, а когато времето е студено, те се срещат в големи промени в дълбочината. Използването на преносимо или ръчно GPS устройство ще ви помогне да видите къде се намирате в морето и ще улесни задачата за намиране на риба. И когато сте готови да се върнете на брега, морският GPS действа като GPS устройство за проследяване и ви връща към началната ви точка.

Старите карти могат да остареят в миг на око. Една буря променя дъното на морето или океана и вече не можете да намерите това, което търсите. Това е една от причините, поради които морският GPS е добра идея. Ако се изгубите в морето или в морето, вашата водоустойчива GPS система работи като навигационно устройство, изпращайки сигнал, за да предупреди екипите за търсене и спасяване за вашето разстояние и надморска височина, дори в гъсти, тъмни облаци, спасителите все още ще бъдат там. да те намеря. Някои от по-популярните морски GPS модели включват диаграми на приливите и времето, които предоставят информация за водните условия и най-доброто време за риболов.

Една от основните характеристики на този морски GPS е яркият 5″ екран, който се предлага с пълни морски карти на Съединените щати и лесни, директни менюта и бутони. Повече от 300 от тези езера са подобрени с наземни визуализации. Това е отварящ очите la 3D очи на мореплавател или рибешки очи, които ви дават 3-деменция на информацията на картата над и под повърхността.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *