Дали ACN е печеливша и легитимна възможност? ACN преглед

By | февруари 10, 2023

Реших да разгледам възможността, наречена ACN, поради количеството измами, които се случват в интернет, ето какво открих…

ACN е директен продавач на телекомуникации. Компанията предоставя услуги на клиенти и малки предприятия, разположени в Северна Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа.

За компанията

ACN, Inc. е MLM или компания за многостепенен маркетинг, базирана в Конкорд, Северна Каролина, Съединени щати. ACN започва да работи в Америка през 1993 г. като American Communications Network. След това се разшири през 1999 г. в Европа и през 2004 г. в Азиатско-тихоокеанския регион. В момента услугите се предлагат в 20 страни.ACN е част от Асоциациите за директни продажби в Европа и Северна Америка. ACN е сертифициран член на Better Business Bureau в Съединените щати.

Продуктът и услугата

ACN предлага услуги като видео разговори, цифрови телефонни услуги, високоскоростен интернет и стационарни линии. Осигурени са стационарни телефони, междуградски и градски. VoIP или глас през интернет протокол, като например видео за мобилни телефони, сателитна телевизия, DSL интернет, комутируем интернет, услуги за домашна сигурност и безжични услуги също се предлагат на потребителите и малкия бизнес.

Примери

Има разлики в зависимост от държавата. Има три вида услуги за проследяване, предлагани от ACN. Първият пример е препродажбата на услуги, известни от ACN, които започват с агента. Управлява се от междуселищен или местен телефон, при който ACN купува местни разговори от доставчици като AT&T и след това таксува клиентите под свое име. Растежът на международната дерегулация накара ACN да работи извън Съединените щати.

Вторият пример е направен с ACN, действащ като дистрибутор за агента. Представител на ACN ще продава услугата, но доставката, плащането и изпълнението на поръчката се обработват от агента. ACN също ще продава безжични планове от всички основни доставчици на безжична и домашна сигурност. Третият тип се извършва чрез продажба на услуги, написани и предоставени от ACN. Това включва видеообаждане и глас по интернет протокола, в който ACN също ще продава потребителско оборудване, произведено в съответствие със спецификациите.

Това изглежда като легитимна възможност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *