Дебатът за мелодията

By | януари 24, 2023

Всеки с по-нова версия на iPhone на Apple ще оцени тяхната опция за мелодия: купете през iTunes за $0,99 на парче, похарчете няколко стотинки тук и там и вземете мелодията си за под $2. Въпреки това противоречията нарастват сред доставчиците на мобилни телефони, тъй като компании като T-Mobile и Verizon таксуват $2,50-$3 и повече за всеки тип изтегляне.

Не е нужно да си гений, за да разбереш каква омраза може да имат доставчиците на мобилни телефони към Apple. Потребителите на iPhone не само имат достъп до висококачествени преносими телефони, те могат да интегрират всички видове мултимедийни и развлекателни функции в своите мобилни устройства. Тъй като продажбите на мобилни телефони продължават да нарастват, мнозина се чудят какво влияние ще има индустрията за мелодии.

С разходите на глава от населението, които захапват джобовете на потребителите на мобилни телефони всеки път, когато изтеглят мелодия, много от тях използват мелодии. Компании като DadaMobile начисляват месечна абонаментна такса, която позволява на членовете да изтеглят неограничен брой музика, игри и възможности за SMS.

DadaMobile и Blinko предоставят мелодии за всички оператори, от Cingular и Verizon до T-Mobile и Nextel. Тези от нас, които нямат достъп до iTunes през нашия iPhone, все още могат да имат различни мелодии, като същевременно спестяват пари, като използват нашите доставчици на мобилни услуги. Ако сменяте мелодии всяка седмица, най-добре е да се регистрирате за някаква услуга.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *