Дигитални Технологии за Глас През Интернет

By | март 2, 2023

Дигиталните технологии за глас през интернет са превръщането на гласовите сигнали в данни, които могат да се предават през интернет мрежата. Технологията позволява на потребителите да използват интернет за предаване на гласови сигнали до други потребители или до други устройства. Това е предимство пред предаването на гласови сигнали през традиционните гласови линии, които са по-скъпи и по-бавни.

Технологията за глас през интернет използва протоколи за предаване на данни, които са производни от традиционните гласови линии. Тези протоколи включват протоколи като VoIP (глас през интернет протокол), SIP (Session Initiation Protocol) и H.323. Тези протоколи позволяват на гласовите сигнали да се превръщат в данни, които могат да се предават през интернет мрежата.

Дигиталните технологии за глас през интернет са полезни за потребителите, които искат да се свържат с други потребители по целия свят. Технологията позволява на потребителите да предават и получават гласови сигнали без да преминават през процеса на превръщане на сигналите в данни и обратно. Това позволява на потребителите да предават и получават гласови сигнали много по-бързо и да предават големи данни без да има забавяне или проблеми с качеството на гласа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *