Дистрибутори на VOIP – Най-добрият начин да навлезете в сектора на VoIP

By | декември 13, 2022

С нарастването на пазарния дял на VoIP услугите, бизнес възможностите за дистрибуторите се увеличават заедно с него. Хората постепенно преминават от стационарни към гласова IP телефония поради многото предимства, които носи тази услуга. Нека да разгледаме няколкото предимства, които направиха тази услуга толкова успешна за толкова кратко време.

Предимства на услугите за терминиране на VoIP разговори

1. Тази услуга ви позволява да извършвате няколко разговора по всяко време.

2. С помощта на VoIP можете да изпращате данни, видео и глас през една и съща линия, като по този начин увеличавате капацитета на продуктите.

3. Една от основните причини за популярността на тази услуга е, че междуградските и международните разговори могат да се извършват на много ниска цена. Можете лесно да спестите 40% от месечната си сметка за мобилен телефон чрез тази услуга.

4. IP телефонните услуги са много гъвкави и могат лесно да се интегрират със съществуващите телефонни системи за ефективно обаждане.

5. Освен гореспоменатите предимства, фирмите с мобилни работници или често пътуващите намират тази услуга за много полезна, тъй като могат да извършват VoIP разговори от всяка точка на света! Необходими са ви само интернет, компютър и слушалки.

Поради тази причина е много важно не само компаниите, но и жителите да внедряват VoIP услуги. Така че моментът е подходящ за компанията да разшири своите услуги или да навлезе в сектора на интернет телефонията за препродажба.

Да станете VoIP дилър

Следващият въпрос, който възниква, е да решите дали да станете дистрибутор на IP е най-добрият вариант за вас. Трябва да се имат предвид само две точки. Първо, ако имате много клиенти, на които можете да предложите услугите си и второ, ако имате маркетингов отдел. Всъщност да бъдеш глас на IP дистрибутор е най-добрият начин да извлечеш повече от своя маркетингов екип.

VoIP дистрибуторски софтуер

Доставчиците на IP услуги предлагат две различни програми за VoIP доставчици в полза на дистрибуторите. Единият е стандартният софтуер и след това има белия етикет или комерсиалния VoIP план.

Стандартната програма за дистрибутори, предлагана от доставчиците на IP услуги, предлага различни функции на дистрибуторите на VoIP, като например удобството за стартиране на бизнес с минимална инвестиция. Цялата инфраструктура и хардуер или софтуер, необходими за терминиране на разговори, се притежават, поддържат и предоставят от доставчика на услуги. Продавачите трябва да продават само услуги.

Освен това има редица агенти, които предоставят реални пари чрез онлайн CDR (подробен отчет). Това помага за ефективното управление на клиентите чрез интернет. Също така VoIP доставчиците предоставят онлайн поддръжка на клиенти чрез месинджър денонощно.

Софтуерът за дистрибутор на VoIP с бял етикет предлага всички предимства на традиционния софтуер и добавената стойност на услугата за вашата марка. Това ще ви помогне да продавате тези услуги, като същевременно разчитате на своя култивиран имидж.

Избор на доставчик на VoIP услуги

Едно от най-важните решения, които доставчиците на услуги трябва да вземат, е изборът на правилния IP доставчик за техните нужди. Вземането на това решение може да бъде непосилно, като се има предвид, че има много, които предлагат същата услуга.

Точки, които трябва да запомните, когато избирате спонсор

1. Подредете по приоритет – никой доставчик няма да може да ви предостави всички характеристики и функции. Така че, преди да финализирате всеки доставчик, направете списък с продуктите, които имат най-висока позиция в първия ви списък.

2. Качество – Винаги изисквайте тест в дестинацията, която искате да купите от доставчика, за да сте сигурни, че не получавате печалба.

3. Ценообразуване – Поради високото ниво на конкуренция на този пазар се предлагат конкурентни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *