Доставчиците на VoIP печелят по-малко пари в услугите за пренос на глас

By | ноември 30, 2022

Дистрибуторите на VoIP с голяма клиентска база също могат да започнат бизнес с гласови продажби с малка предварителна цена. Тъй като гласовите повиквания продължават да растат, фирмите и домовете се възползват от рентабилните опции, предлагани от VoIP технологията. Предприятията се радват на предимствата за спестяване на разходи от възможността да намалят броя на мобилните телефони и да могат да извършват международен бизнес, без да плащат таксите на традиционните телефонни компании.

С VoIP доставчиците, готови да работят с големи и малки предприятия, предприемачите могат да се възползват от VoIP услугите. Тези услуги предоставят VoIP технология, включително хостинг и обработка, директно на бизнеса, но също така позволяват на дистрибуторите да закупят услугата и да я препродадат на цена за потребителите.

Инвестиране във VoIP услуги

Когато използвате гласови технологии, можете да предоставите на клиентите си SIP терминиране, SIP трънкинг и международни DID номера. Хубавото е, че предоставяте тези услуги на разумна цена за това, за което сте платили. Дистрибуторите на VoIP спомагат за увеличаване на приходите на своята компания, като купуват телекомуникации на ниски или ниски цени и ги маркират за препродажба.

Тъй като не носите отговорност за управлението на проекта, поддръжката на инфраструктурата или управлението на обслужването на клиентите за бизнеса, вашите начални разходи са ниски. За компании, които не желаят да поставят своите VoIP услуги под свое име, разходите са много ниски.

Кой печели от препродажба на телефонни услуги?

Всеки с клиентска база може да препродава VoIP технология. Онлайн бизнесът е само един аспект на правенето на пари на този пазар. Хората, които използват компютърен софтуер и хардуер, могат да направят малка инвестиция във VoIP комуникации, като ги предложат като допълнителна опция с друг софтуер и хардуер.

Собствениците на кафенета могат да се отличат, като провеждат телефонни разговори като част от своя онлайн магазин. Като направите малка инвестиция във VoIP на едро, можете да предложите на клиентите на кафенетата си възможността да провеждат разговори от цял ​​свят на малка част от цената на традиционните телефони.

Кол центровете също могат да се възползват от тези предимства, като изберат да прехвърлят текущото си местоположение към VoIP доставчик. Тези услуги за поддръжка ви позволяват да продавате телефонни карти, да осигурявате телефонни разговори към компютри и да повишавате производителността на клиентите. С толкова много хора, които искат да се възползват от VoIP технологията, VoIP доставчиците могат да бъдат всеки, който има клиент, който може да се възползва от тези услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *