Евтини домашни телефонни услуги – VoIP решения

By | януари 22, 2023

Ако в момента имате скъп стационарен телефон, може да помислите за нови начини за получаване на стационарен телефон на ниска цена, като например решения за интернет разговори. Евтината услуга за домашен телефон през Интернет се нарича глас по интернет протокол или VoIP. Този нов евтин доставчик на услуги става все по-популярен и заменя традиционните доставчици на услуги. Твърди се, че в близко бъдеще много достъпни жилищни планове ще се предлагат онлайн.

Друго основно предимство на използването на VoIP софтуер е, че предоставя на потребителите достъпни домашни телефонни разговори. Плановете обикновено започват от само $9,95 на месец за местни или междуградски разговори. Международните разговори също падат до един цент на минута. Тарифите за дълги разстояния, предлагани от тази услуга, могат да предложат ниски международни тарифи, които доставчиците на стационарни телефони не могат да съпоставят.

Друго предимство от намирането на евтина услуга за домашен телефон през интернет са безплатните функции, които идват като стандарт с техните планове. Една от най-популярните функции на този план за услуга е гласовата поща, която е безплатна. Това често е нещо, за което повечето водещи телефонни доставчици плащат допълнително. Тези добавки са много важни за много хора и могат да струват до $30,00 от традиционните доставчици. Някои от тях без допълнителни разходи за вас включват:

Блокиране на ID на обаждащия се

Обаждане по телефона

Чакащо обаждане

Показване на ID на обаждащия се

Изпращане на обаждания

Обаждане за среща

411 и 911 достъп

Тази евтина услуга е и мобилна. Благодарение на този нов начин за използване на евтини стационарни телефони в Интернет можете да вземете своя телефон, адаптер и софтуерен телефон със себе си, където и да отидете. Лесно е да пътувате с него, защото повечето телефони с глас по интернет протокол са подобни на мобилни телефони. Най-често използваните адаптери са с размер на кредитна карта. Софтуерният телефон е телефон, който се инсталира директно на вашия лаптоп. Това е най-лесният начин да пътувате с работата си.

Това означава, че ако решите да използвате евтин домашен телефон през интернет и решите да отидете на почивка в чужбина, можете да носите лаптопа и телефона си със себе си. Докато хотелът, в който сте отседнали, има безплатен интернет в стаите си, можете да се свържете и да говорите. Това ви позволява да продължите да говорите със семейството и приятелите си у дома и все още се третира като местно обаждане. Няма да бъдете таксувани за междуселищни разговори. Това прави VoIP най-добрият начин да го получите.

Заедно с плановете за VoIP, хардуерът, необходим за превръщането на вашия компютър в телефонна услуга, е сравнително евтин. Добра идея е да пазарувате, за да получите най-ниските цени за вашия мобилен телефон, адаптери и интернет услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *