За какво може да се използва цифровата сигнална линия 1-DS1-T1?

By | януари 22, 2023

Когато се появи за първи път през 90-те, цифровата сигнална линия 1 или линията DS1 се използва само от големите компании и телефонните компании. Въпреки това, сега се използва по различни начини и някои от тях са обикновени хора, които комуникират чрез домашния си компютър. Първоначално предвидена от Bell Labs DS1 или T1 беше система, в която данни и гласови съобщения могат да се предават заедно.

Веригата DS1 се състои от 24-8 битови канали, които предават и получават данни. Входящите данни от този тип могат да бъдат до 1,544 мегабита в секунда. Когато се появи за първи път, това беше голям скок в края на интернет. Въпреки че днес има много високи цени, все пак това беше голямо постижение в технологиите.

Повечето от данните на са създадени, може би чрез много добра идея, където могат да преминат 12-193 битови рамки. Или допълнителен аксесоар, който увеличава изходната скорост. Всичко това беше страхотно, но когато тази технология се появи за първи път, тя се използваше само в бизнеса. Твърде скъпо за едно семейство, за да замени този тип технология.

С напредването на технологиите обаче разходите и скоростите на интернет ще се променят. Позволява DS1 да се използва от милиони домакинства. Начинът, по който една жена, която работи от вкъщи, може да направи проучване по-бързо, отколкото е предполагала. Или как едно дете може да намери информация за следващия си доклад.

Някои фирми все още използват мрежата DS1. Компаниите за мобилни телефони го използват, за да изпращат голям сигнал до малки кули, които имат около градовете. Това прави мобилните телефони по-добри и иконата за връзка, която виждате на телефона си, е точно там, където искате да бъде.

Като всеки интернет, DS1 не е без проблеми. Те имат проблеми с общуването като всички останали. Има три аларми, които ще прозвучат в зависимост от състоянието на проблема. Червеното е това, което не искате да виждате, това означава, че нямате нито идващи, нито изходящи данни. Това е загуба на връзка.

Може да видите жълта аларма, която вече не е добра; ще покаже, че вашият център за данни е срещнал червена аларма. Дори и да можете да вкарате някои неща, няма да се доближите до тях много бързо. Синята аларма е начин, по който ще можете да разберете, че вашето оборудване има проблем и да получавате данни или гласови известия. Ако видите синя аларма, трябва да се обадите на поддръжката, за да отстраните проблема.

С много видове конектори, които могат да се използват в Интернет, линията DS1 е само една. Това е една от най-бързо работещите програми, които могат да се използват на домашен компютър. Повечето от данните на обикновен компютър не могат да се справят с високите скорости, използвани от големите предприятия.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *