Значението на VoIP

By | ноември 29, 2022

Голяма част от критиките бяха относно появата и популярната употреба на VOIP, известен като протокол за глас през интернет за стационарни телефони. Повечето от въпросите произтичат от липсата на информация, която се рекламира или лесно продава на VOIP услугата и как да я използвате. Въпреки че доставчиците на услуги увеличават продажбите на този продукт, той все още не е минал като нарицателно име в големите градове и страни, информирайки обществеността за основната тайна на приемането и приемането по света. Тази статия има за цел да образова обикновения потребител относно механиката, която стимулира използването на глас в Интернет и функционалността, функциите и предимствата, които предлага, ако се разгледат задълбочено.

VoIP е метод, при който модем или жак свързва функционалността на обикновен телефон с интернет. Това позволява провеждането на разговори през интернет, стига да има силна и надеждна интернет връзка. След като телефонната връзка е направена, същото важи и за по-евтиния вариант. Обажданията между държави, в чужбина или навсякъде по света се таксуват на най-ниските, ако не и на най-ниските цени. Начислява се месечна такса за неограничени входящи и изходящи разговори към всички евтини телефони плюс таксите за междуселищни разстояния, предоставяни от услугите на обикновената телефонна компания. Освен това данъкът, наложен върху интернет бизнеса, е много по-нисък от този на компаниите за мобилни телефони. Лимитът на спестената сума може да се види в месечната ви сметка, както свидетелстват много потребители.

В допълнение към функциите на вашата местна компания за мобилни телефони, като идентификация на обаждащия се и пренасочване на повикване, гласът по интернет ви отваря много начини за комуникация чрез специални функции по интернет, като сърфиране в мрежата и управление на гласова поща и конферентни разговори. . Когато пътувате, можете да продължите да използвате същия си номер, защото номерът е свързан с модем, който можете да вземете със себе си, където и да отидете. Сега можете да се свържете с вас по целия свят без никакво объркване към кой номер да се свържете.

Протоколът за глас по интернет позволява на отдалечените партньори да бъдат достъпни по всяко време на ниски цени, което улеснява бизнеса. Това ни кара да виждаме света като по-малко място чрез правилна комуникация. Повечето от трансграничните бизнеси се провалят поради липсата на средства за улесняване на честата и открита комуникация, но VoIP прекъсва това робство и дава на света достъпен и икономичен начин да се конкурира в световен мащаб.

VOIP се използва широко в много бек офис организации, разположени в други страни, като кол центрове и други глобални центрове за обслужване. Те могат да правят бизнес в САЩ и Канада, докато остават в Индия на много ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *