Избор на правилната бизнес телефонна система

By | януари 23, 2023

За разлика от вашия домашен телефон, който можете да замените с бързо пътуване до магазина за отстъпки, бизнес телефонната система изисква значителна инвестиция на време и пари. Тъй като добрите отношения с клиентите са гръбнакът на всяка организация, комуникационните стратегии във и извън вашето работно място трябва да отговарят на вашите нужди и нуждите на вашите клиенти.

Избор на правилната бизнес телефонна система

В зависимост от ежедневния ви обем на разговорите и броя на служителите, една от тези бизнес телефонни системи може да отговаря на вашите нужди:

PBX: Най-гъвкавото решение за модерния офис, частна клонова телефонна централа (PBX) свързва служителите в офиса, позволявайки им да се обаждат директно на вътрешните номера на бюрото. В допълнение, PBX телефонната система позволява множество външни повиквания, които се споделят от служители.Има много други опции, налични в бизнес телефонната система, като гласова поща и услуги, базирани на компютър.

VoIP: Използването на съществуващи линии за данни за телефонни разговори, известни също като IP телефония, е нарастваща концепция в индустрията. Вашите служители могат да свържат телефоните към център за данни, който може да се използва веднага в съществуващата мрежа. Тези телефони използват „глас през интернет протокол (VoIP)“, който осигурява ясен и ясен сигнал. Има много доставчици, които произвеждат VoIP телефонни централи, но моят избор е Avaya, тъй като Avaya е разработила VoIP протокола и разполага със солидна система.

Ключови характеристики: Стара, надеждна концепция, която все още съществува, машинните ключове (KSU) са мобилни телефони, които се управляват с няколко бутона. Операторът избира телефонната линия с натискане на бутон и включва обаждащия се отново с натискане на друг бутон. Модерният KSU се нарича „хибрид“ в много бизнес издания, съчетаващ най-добрите характеристики на старите телефони с перде и гъвкави PBX системи.

Доказателството е в Сервиз

Бизнес телефонните системи може да изглеждат различно, но всички работят на едни и същи принципи. Разнообразието е във функциите, като например дали избирате да пускате музика за клиенти или да позволите на вашите служители да извличат имейлите си от разстояние.

Едно име в бизнес телефонна система е толкова добро, колкото и репутацията, която върви с него. Бизнес телефонната система е начинът, по който вашите служители поддържат връзка с клиентите, така че е важно да работите с производител, който прави добър продукт и стои зад работата си. Надежден, надежден търговец също ще ви помогне да намерите цялостно телекомуникационно решение, като вземе предвид вашите настоящи и бъдещи нужди.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *