Истински GPS гласове на знаменитости – Как да направите вашия Garmin GPS улична звезда

By | декември 1, 2022

Европейският GPS производител TomTom е известен с това, че позволява на потребителите да персонализират гласовете на своите устройства с известни личности, но някой може да се чуди колко опции за глас на знаменитости са достъпни за потребителите на GPS устройства от Garmin, големият съперник на TomTom. Ето пет популярни цитата на Garmin, които ще направят всяко шофиране по-приятно.

Господин Т – Като един от най-популярните гласове на TomTom за всички времена, беше само въпрос на време Mr. T да представи своята марка jibber jabber на потребителите на Garmin. Само глупак би си помислил да тръгне на пътешествие без този усъвършенстван пилот в своя Garmin.

Снимка на KITT (Knight Rider) – Knight Rider е международна телевизионна драма от дебюта си през 1982 г. и според скорошно проучване в Обединеното кралство, нейната звездна кола, Knight Industries Two Thousand (KITT), все още е най-популярната кола в телевизията. през цялото време. Има много от тези фалшиви GPS диктофони, достъпни онлайн, но има само един сайт, който предлага официална версия на KITT, която включва гласа на бившия телевизионен актьор Уилям Даниелс и извиква водачите по име, така че се уверете, че получавате истинското нещо – струва си.

Дейвид Хаселхоф – Не е разрешен от неговия телевизионен партньор, KITT, The Hoff също има свой собствен GPS глас. В края на краищата, човек не може напълно да прегърне своя вътрешен маниак от 80-те без пълния пакет Knight Rider.

Дария (MTV) – Дария Моргендорфер е звездата от телевизионния сериал на MTV, Дария, който се излъчваше от 1997 до 2002 г. Известна със своето остроумие и постоянен сарказъм, Дария има личност, която отговаря на това, което човек би очаквал от нея. Стандартният GPS глас може да изрази мнението си. Ако вашият стил е сух и саркастичен, това е вашата дума.

Аромат Flav – Тази хип-хоп икона, превърнала се в телевизионно риалити шоу, е винаги отворена и GPS гласът Flavor Flav не е изключение. Този мултимедиен импресарио оставя шофьорите и пътниците без дъх, докато слушат неговите денонощни указания за шофиране. Да да.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *