Какво е текст в говор за GPS?

By | ноември 20, 2022

Дума на дума GPS е термин, който вероятно сте чували, ако сте на пазара за автомобилно GPS устройство. Един проблем на пазара на GPS е, че има много да се знае за GPS устройствата, текст в реч, Bluetooth, множество диапазони, данни в реално време, например. Това не са неща, за които винаги мислите, освен ако не пазарувате GPS за кола. Но ако закупите правилния модел, без да харчите повече пари, отколкото ви трябват, трябва добре да разбирате пазара и всички неща, които можете да намерите.

Важна функция, която идва с тези устройства в наши дни, е GPS записът. От дума на дума означава, че вашият GPS ще ви каже имената на улиците, по които трябва да завиете. Така че може да пише нещо като „Завийте надясно по улица Елм“, вместо просто „Завийте надясно“.

Повярвайте ми, текст към глас GPS е добре да имате, особено ако шофирате в непознат район. (Къде другаде можете да използвате GPS?) Но ето каква е сделката. От дума до дума GPS идва с почти всеки произведен GPS в наши дни.

Серията nuvi на Garmin, например, има само две GPS устройства, които нямат високоговорители. Почти всички Magellans имат глас към глас GPS. Актуализации на TomTom.

И така, какво означава това за вас, купувачите на GPS?

Какво означава това е следното. Цените паднаха и сега можете да купувате неща като многоканален, Bluetooth и стрийминг в реално време.

Новият модел на Garmin, 1690, има всичко – от карти за ходене до информация за обществения транспорт. Освен това няма да ви струва ръка и крак да си купите. Преди две години толкова мощен GPS щеше да струва $800 или $900. Но вече не.

Можете да закупите устройство с GPS високоговорител за около $100 и не е задължително да е евтино от Китай или някъде другаде. Можете да вземете Garmin или TomTom за тази цена.

Така че, текст към глас GPS е правилният начин!

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *