Какво е VoIP и какво може да направи за вашия бизнес?

By | ноември 24, 2022

Да управляваш бизнес е трудно. Не смятате ли, че искат да проучат нови идеи и дейности за вас? Понякога ги получаваш. Понякога попадате на нов начин на работа и той е добър. Въпреки това през повечето време объркването, което идва със започването на нещо ново, не си струва.

Така че има концепция, наречена VoIP – глас през интернет (протокол) и съществува от дълго време – всъщност от 1992 г. Две трети от световните комуникации го използват, защото поддържа гръбнака на комуникационната мрежа.

Открих го преди десет години и оттогава работя с VoIP. Хората не се интересуват от това как работи – какво може да направи за тях.

Това са някои от основните неща, които VoIP може да направи.

Как да избягваме конфликти в бизнеса

Чувал съм много хора да казват „Иска ми се да има начин да се избегне конфликтът“.

Знаете нещо, при което обещавате бели джаджи, а те чуват жълти джаджи и се оплакват като луди, защото сте им изпратили бели джаджи. Е, може би VoIP може да ви помогне с това.

Как да отговаряте по подходящ начин на телефонни обаждания

Навремето използвах „телефонистка“, която просто седеше на двора, отговаряше на телефона и яде шоколад. Отплати се много!

След това затворихме обаждащия се и стана толкова объркващо, че всички започнаха да използват телефони. Има страхотна функция, наречена IVR (или гласово меню), която може да насочва обаждащите се там, където искате да бъдат. Искате ли безплатно – VoIP може да направи това.

Как да спестите пари

Извършването на разговори струва ръка и крак и никога не знаете колко ще платите. Има такси за свързване и абонаментни такси…

Е, VoIP може да извършва неограничени разговори – правете колкото искате разговори отвсякъде срещу една фиксирана такса. И дори ако изберете правилния VoIP, можете да се обадите на всеки във вашата мрежа безплатно!

Как да получите най-добрия безплатен план за телефон

Спомням си, когато телефонната система купи кралски откуп. С правилния VoIP можете да получите безплатен план – без такси, без такси за свързване, по дяволите дори такси от оператора.

Как да получите най-добрия безплатен телефонен номер навсякъде

VoIP означава, че телефонните номера нямат географски ограничения. Можете да имате номер в Лондон дори офисът ви да е в Глазгоу. Можете също така да прехвърляте номера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *