Как да деактивирате GPS системата в автомобилите

By | януари 8, 2023

Развитието и естеството на технологиите са напреднали много и системата за GPS проследяване е една от тях. Следващото устройство е известно като най-доброто устройство, управлявано от водача и впечатляващо, с подробна електронна пътна карта, която действа като помощник на всички на пътя, особено когато не са запознати с дадено място. GPS системата има точна и важна информация за местоположението, ограничението на скоростта, други маршрути, разчита разстоянието, пътищата, паметта и много други неща, за да позволи на собственика на автомобила да отиде навсякъде.

Да кажем, че по някаква причина искате да премахнете GPS системата, инсталирана в колата ви, за да следите движенията си. GPS устройство е проектирано и инсталирано в превозно средство като кола, камион или мотоциклет, за да поддържа запис на вашата позиция в пространството, независимо къде се намирате. Този процес отнема няколко минути, за да покаже текущите и наличните местоположения. Затова много хора искат да получат облекчение.

За съжаление е много трудно да деактивирате GPS системата на автомобила. Необходимо е да се премахне напълно от колата; това е кутия с магнитно устройство, която се намира на друго място в колата и е много трудна за достъп.

Сега производителите на автомобили правят такива автомобили с вградени GPS системи. Това помага на собственика да бъде спокоен, че колата му е безопасна и защитена, и те могат да проверят историята на колата за по-малко от няколко минути. GPS системата е полезна за предоставяне на информация за местоположението на автомобила на собственика, който живее другаде.

Ако откриете GPS устройство, монтирано в колата ви, можете да го излъчите, като извадите бушона в колата, но устройството е поставено на неизвестно място в колата и не е трудно за намиране. Понякога устройството е скрито и не може да се изключи.

За да спрете GPS устройството в колата, можете да намерите записващо устройство, което следва сигнала на GPS устройството. Това е малко устройство, което излъчва сигнал, който изпълва всяко GPS устройство с обхват от 5 метра. Това не позволява сесията да изпраща данни, което ви прави невидими за зрителите.

Може да се наложи да закупите GPS устройство за сигурност, за да предотвратите проследяване. Името на устройството е GPS Tracker Defense. Въпреки че е много трудно да се намери това устройство в Съединените щати, но е лесно достъпно в Обединеното кралство. От 2009 г. цената му беше около $200 и беше достъпна на spywarehouse.co.uk.

Трябва да инсталирате устройството в колата си. Той незабавно ще работи, за да блокира изпращането на сигнали към сателита на всички GPS проследяващи устройства във вашия мобилен телефон или кола. Това ще ви помогне да бъдете по-малко видими. Ще бъде затворено и платното за движение.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *