Как да провеждате интернет разговори с VOIP

By | декември 19, 2022

Осъществяването на безплатни интернет разговори е възможно и възможно чрез активна интернет връзка. Доставчици като Skype, Yahoo и GTalk могат да предложат интернет разговори срещу нула. Можете да изтеглите тези софтуери от техните уебсайтове и да регистрирате потребителско име. Всички услуги са безплатни и можете да започнете да се свързвате с вашия екип веднага. Можете просто да щракнете и да се свържете с хора за нула време.

Много доставчици на услуги обаче понякога могат да ви излъжат и да ви предложат безплатни или евтини цени. Бих препоръчал да отидете с доставчик на услуги от клас, който е надежден и има доказан опит като Magic Jack. Някои от най-добрите доставчици на услуги вече са обсъдени и трябва да бъдат предпочитани, ако искате да провеждате безплатни интернет разговори от вашия компютър.

И така, кой би искал да плаща за междуселищни разговори през PSTN или мобилни телефони? Трябва да започнете да използвате безплатен софтуер за разговори, за да осъзнаете предимствата, които може да предостави. Може да се изненадате да разберете, че може да намали месечните ви сметки. Кой не би искал да използва сайт, който позволява на потребителите да се свързват помежду си с натискането на един бутон? Той може да ви даде голяма гъвкавост и можете да го използвате навсякъде, когато отидете.

За най-добро аудио и видео изживяване се препоръчва да се свържете чрез широколентова връзка или T1 линия. Обаждането не е добро за приложения с VOIP, които поддържат безплатни интернет разговори. Може да има значителна загуба на зрение при комутируеми връзки. Също така се уверете, че лицето, на което се обаждате, използва същото приложение. Така че, уверете се, че ако използвате Magic Jack или Skype, приемникът също е в Skype.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *