Кои са най-добрите GPS опции на Garmin за продажба?

By | декември 21, 2022

Кои са най-добрите GPS устройства Garmin за продажба? Е, Consumer Reports наскоро имаше статия за най-добрите GPS системи и Garmin имаше четири системи в техния списък.

Тази статия ще обсъди тези четири системи и ще предостави няколко коментара за други GPS устройства на Garmin, които не бяха намерени в списъка на Consumer Reports.

Като цяло най-добрият вариант на Consumer Reports беше Garmin nuvi 760. Не мога да не се съглася! Nuvi 760 се продава на дребно за по-малко от $400, но все още има много функции.

Съдържа всички 50 карти на Съединените щати и Канада. Освен това той идва с възможност за Bluetooth за разговори със свободни ръце, информация за трафика MSN или информация за трафика на FM (с регистрация), той ви казва имената на улиците, които искат да включите, и за капак на всичко можете да въведете няколко местоположения по едно и също време в устройството. Той изчислява най-добрия начин да комбинирате вашата дестинация в едно пътуване!

С успешния опит на Garmin е трудно да ги победите всички.

Но има още!

Consumer Reports също споменават nuvi 660, nuvi 350 и nuvi 260.

660 се продава за около $50 по-малко от 760. Той прави всичко, което прави 760, освен по няколко начина.

Също така, nuvi 760 и nuvi 660 идват с големи 4,3-инчови екрани за лесно гледане.

Nuvi 350 е компактен модел. Екранът му е 3,5-инчов, но обикновено е по-голям. Няма Bluetooth, но ако не провеждате много разговори, докато шофирате, може да не ви трябва Bluetooth. Nuvi 350 все още ви казва имената на улиците и все още получава FM трафик информация и регистрация.

Трудно е да се повярва, че можете да получите всичко това за под $200!

Последният споменат Garmin Product Consumer Reports беше nuvi 260. За да бъда честен, не знам защо 260 направи намалението.

Има малка разлика между nuvi 260 и nuvi 350 и това е дизайнът. Nuvi 350 всъщност е с много стар дизайн и има малки антени на гърба.

Някои хора не харесват тази работа с антената. Не ме притесняваше обаче. Nuvi 260 го няма. Има страхотен дизайн, при който антената е изцяло интегрирана в корпуса.

(Същото важи и за nuvi 760 и 660, между другото. И двата имат елегантен, нов дизайн с невидима антена.)

С всичко казано до тук, освен ако антената не е голям проблем за вас, nuvi 350 е кит от сделка!

Има други GPS устройства Garmin за продажба, които не са споменати в статията на Consumer Reports. Nuvi 200 е тяхното устройство от начално ниво. Продава се на дребно за около $150.

Nuvi 880, от друга страна, е техният настоящ, най-скъп модел, който се продава за около $900!

Ако се интересувате от Garmin, всичко, което трябва да направите сега, е да намерите информационната страница, където можете да проверите всички модели и да видите текущите им цени.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *