Кой е най-добрият GPS за голф?

By | декември 21, 2022

Кой е най-добрият GPS за голф? Все едно да питате коя е най-добрата храна. Но отчасти е въпрос на това какво харесва човек. Някои хора харесват много цветни снимки и затова се нуждаят от скъп, висококачествен модел. За някои изкуството е объркващо. Те се нуждаят само от числа. Други се интересуват от възможностите на GPS за проследяване на техния обхват и разстояние на стрелба. Като казахме всичко това, нека да разгледаме няколко популярни голф игрища и да видим дали можем да намерим най-доброто GPS решение на пазара.

Голф GPS системите са основно разделени на два пазара. Високият клас, който струва около $400, е GPS системата за голф от нисък до среден клас, която струва $150 или повече. Основно това, с което излизате на върха, е изкуството и способността да изследвате играта си. В долния край GPS системите са като далекомери. Той използва GPS технология, за да ви каже разстоянието от мястото, където стоите, до зеленина. Въпреки че това е голямо подобрение спрямо старите лазерни далекомери, информацията, която получавате от вашето поле, е прости числа.

Кой е най-добрият GPS за голф? Трябва ли да изберете един от по-скъпите модели GPS тракери? Може би, може би не. Всичко зависи от това за какво ви трябва устройството.

С това имам предвид следното. Ако отивате на голф пътуване и ще играете на непознато игрище, тогава висококачествените снимки са много полезни, особено когато не можете да видите грийна от тена. В този случай нещо като Callaway uPro, Garmin Approach или Golf Buddy Tour би било добър избор.

Ако обаче винаги играете на едно и също игрище у дома или на едни и същи няколко игрища, тогава вече знаете как изглеждат грийнове и феъруей. Ще имате нужда от вашия голф GPS, особено за неща като правилно планиране на удара и избор на стикове. Тук евтиният голф може да бъде най-добрият. Нещо като iGolf Neo може да бъде просто билет.

Когато става въпрос за най-добрия GPS за голф, ако следвате лидерите в индустрията Callaway, Sonocaddie, Sky Caddie, Garmin, iGolf, Golf Buddy и други, тогава няма да сбъркате.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *