Местоположения, предоставени от VoIP International Calling Services

By | декември 6, 2022

Повечето от нас вече знаят ползите и предимствата на технологията Voice over Internet Protocol или VoIP. Бизнесът може да намали международните си телефонни сметки, като използва функциите, предлагани от международните VoIP телефони. Въпреки това, освен намаляването на вашите телефонни сметки, международните доставчици на VoIP телефони предлагат и някои невероятни функции, които могат да бъдат полезни инструменти за бизнеса. Когато преминавате към VoIP, уверете се, че сте избрали правилния доставчик на VoIP, защото освен че ще разширите бизнеса си, това също ще ви помогне да създадете професионален имидж за вашата организация.

VoIP услуги за международни разговори: VoIP функции, които да търсите

Ето някои от най-важните VoIP услуги, предлагани от международни доставчици на VoIP телефони.

* Auto Attendant: Тази функция е разширение на гласовата поща и обикновено е част от усъвършенствани VoIP телефони. Функцията за наблюдение на автомобила ви позволява да възпроизвеждате записани съобщения или музика, докато клиентите чакат. Той използва „текстово дърво“, което поддържа връзки и разширения, служители или отдели. Софтуерът за управление на автомобила може също да отговаря на повиквания и да поема контрола, в зависимост от нуждите на обаждащия се.

* Намери ме, последвай ме: Тази функция позволява на служителите да се движат свободно (вътре и извън организацията), докато все още получават обаждания, дори ако са в офиса. Домашните работници, мениджърите на път или в хотели, професионалистите могат да поддържат връзка и да получават всичките си обаждания, независимо от местоположението им. Можете също така да конфигурирате системата така, че когато служител се обади, първо да звъни неговият настолен телефон, след това телефонът му да звъни и след това домашният му телефон да звъни, докато системата се свърже със служителя. Операторът може също да избере да посочи потенциален номер на местоположение, така че системата да може да насочва всичките си повиквания към този номер. Това дава на служителите повече гъвкавост, като същевременно намалява вероятността клиентите да трябва да изпращат имейл вместо служителя, с когото искат да говорят.

* Конвенция: Всеки добър VoIP доставчик ще предложи VoIP система, която поддържа аудио (и евентуално видео). Повечето надеждни VoIP телефони имат конферентни съоръжения, които позволяват на множество хора да участват във VoIP разговори от различни места. Можете също така да разширите функционалността на срещата, като добавите други приложения, които позволяват на членовете да обменят файлове, да споделят изгледи, да синхронизират календари или дори да преглеждат работния плот на другия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *