Мобилни телефони – плюсове и минуси

By | февруари 16, 2023

Почти всеки използва мобилен телефон, но не всеки има добри маниери, когато го използва, колко пъти сме виждали някой да шофира по магистралата, може би дори деца отзад, да говорят по мобилния си телефон? Това е не само лошо, но и незаконно в много страни по света.

Има няколко прости съвета, обикновено просто използване на мобилен телефон, без да бъдете груби или груби. Колко пъти ми се е налагало да напомням на човека, който крещи по телефона си, че ако понижи гласа си, няма да стане по-лошо! Отново някои хора искат другите да чуят подробности от любовния им живот или да купят повече мляко от магазина, това може да ги накара да се почувстват важни.

И така, какви правила за етикет се прилагат при използване на мобилен телефон?

1. Не говорете, докато шофирате.

2. Няма нужда да крещите, това е телефон, а не мега телефон, това е много лошо възпитание, говорете тихо, телефонът ви има много чувствителен микрофон.

3. Изключете го в киното, ресторантите, църквата, концертите, болниците, библиотеките и навсякъде другаде, където може да влезе.

4. Моля, изключете го, докато е на срещата! Няма да изглеждате популярни, ще изглеждате като инструмент и при това лош характер.

5. Всички тези съвети се отнасят и за текстови съобщения.

6. Не забравяйте да запазите личните си разговори по мобилния телефон, излизайте навън, когато имате компания, и не забравяйте да се извините, когато го направите.

7. Мръсни мелодии, добре.. мръсни, не искаме да чуваме звук от метеоризъм или изстрели, лош шум = лоши маниери, моля, няма нужда да имате силна музика, която да чуват всички. да скачат.

Мобилният телефон е използван толкова много и толкова бързо, че не сме имали шанс да свикнем с него и се съмнявам, че някои хора все още са наясно с тънкостите на мобилните телефони. Когато се съмнявате, поставете телефона си на вибрация, по този начин можете да видите кой ви се обажда и да си отбележите, за да му се обадите обратно или да отидете на частно място, за да говорите, добрият етикет на мобилния телефон е просто здрав разум.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *