Най-добрият GPS за лов – 5 причини да използвате Garmin Oregon 400t GPS за лов

By | декември 19, 2022

Oregon 400t е най-добрият Garmin GPS модул. Новата технология го прави чудесна част от GPS лова. Петте причини, поради които GPS е толкова популярен са:

1. Лек – Новият Garmin Oregon 400t е много лек, защото няма външни бутони. Те са напълно функционална настройка със сензорен екран. Използва се лесно, защото всички опции са на екрана. Не е нужно да помните кой бутон работи.

2. Карти с висока разделителна способност – Достъпът до подробни цветни карти е от съществено значение, когато използвате GPS за лов. Garmin Oregon 400t идва зареден с най-добрите карти, от които някога ще имате нужда. Garmin внедри нов софтуер, който е лесен за използване, така че не е нужно да сте експерт по картите, за да извлечете максимума от GPS и неговите карти.

3. Електронен компас – Garmin са включили електронен компас в Oregon 400t. Това е много важна характеристика, която позволява на ловците да носят, докато седят на дърво или изправени.

4. Слот за Micro SD карта с памет – Garmin Oregon 400t също има слот за Micro SD карта за допълнителна памет. Можете да го използвате, за да запазите специални ловни карти за други ловни райони или да носите MicroSD карта със снимки от предишните си ловове, за да покажете трофеите си на други ловци в лагера, направо на сензорния екран на Oregon 400t.

5. Безжично споделяне между потребители – Oregon 400t ви позволява да споделяте информация, безжично, между потребителите. Това ще ви помогне да предупредите другите ловци във вашата ловна група за вашето местоположение и местоположението на дивеча в района.

И така, както можете да видите, Oregon 400t има много функции, които са много полезни за ловците. Ето защо Garmin Oregon 400t е оценен като най-доброто GPS устройство за лов.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *