Най-добрият GPS лов – Ръководство за празнични подаръци за Garmin ETrex Vista HCX и други

By | декември 31, 2022

Много ловци използват GPS устройства и други устройства по време на ловните си излети сега. Garmin eTrex Vista HCX е сред най-добрите ловци.

1. Garmin eTrex Vista HCX – Това е страхотен GPS за лов. Той е малък и лек. Има електронен компас, който позволява на потребителя да предприеме действия дори когато седи неподвижно на дърво или под кожата. Слотът за MicroSD карта позволява на потребителя да зарежда карти на различни ловни райони върху картата с памет. Това позволява на потребителя да промени картата с памет на друго място за търсене.

2. Аксесоари – Някои от най-добрите характеристики на Garmin eTrex Vista HCX са калъфът за носене, ремъкът и кобурът. Носачът предпазва GPS устройството от повреда и намалява отблясъците от дисплея. Връзка или прибиращ се кобур позволява на ловеца да държи GPS под ръка. Тези GPS устройства са от съществено значение за всички ловци, които използват GPS.

3. Софтуер – Най-добрите топографски карти за Vista HCX са Garmin Mapsource Topo 2008. Този софтуер ще ви предостави висококачествена карта на вашите ловни полета в Съединените щати, включително терен, топографски хълмове, пътища, селски пътища и извори. Приложенията Topo са много полезни за ловците, за да намерят местата, които искат да ловуват, с помощта на своя GPS.

4. DVD с инструкции – DVD с инструкции на Bennett Video за Garmin eTrex Vista HCX ще помогне на новия потребител да се запознае с устройството. Това DVD ще научи потребителя как да задава пътни точки, да създава маршрут и да създава дневник в новото си GPS устройство. Много е важно ловецът да знае как да използва GPS устройство, преди да го използва при първия си ловен излет. Това ще намали разочарованието и ще позволи на потребителя да извлече максимума от GPS функцията, докато ловува.

И така, както можете да видите, тези четири идеи са идеални за ловеца в списъка ви за празнично пазаруване тази година. Всеки ловец ще хареса Garmin eTrex Vista HCX и неговите аксесоари, които да използва по време на своите ловни излети.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *