Най-доброто GPS устройство за картографиране на пазара днес – забавление за пътуване

By | декември 29, 2022

Новото GPS устройство за картографиране предлага много повече от своите предшественици. Мобилното устройство се възползва от нов дизайн, който изглежда елегантен и стилен. Най-новите устройства с 2,6-инчов екран и 65-k дисплей с 160 x 240 пиксела са темата за разговори. Екранът изглежда добре дори посред бял ден, което го прави подходящо устройство, което може да се използва по всяко време на деня.

Устройството има и GPS приемник чрез HotFix, който е много чувствителен и предлага отлично приемане. Антената Quad Helix, прикрепена към телефона, осигурява несравнимо приемане. Устройството е водоустойчиво с гъвкав дизайн, което го прави подходящо за използване дори при тежки условия.

Инструментът е оборудван с глобална карта, която потребителят може да получи поддръжка чрез геокешинг (безхартиен). Картата на света идва с шейдър, който предоставя по-добри опции като морски/пътни карти и други карти с подробни графики. Това е нещо, което със сигурност ще изведе вашето плаване на следващото ниво.

Друга интересна характеристика на това устройство е, че можете да използвате методите, качени от други потребители, за да изследвате нови места. По този начин можете да споделяте пътни точки, да проследявате следи и геокешъри безжично между други съвместими устройства. Събитията от тези обиколки могат да бъдат качени чрез социални медии като Facebook или Twitter. Устройството има и 3-осен компас, който може да помогне на потребителя да вземе точни показания, дори ако не се държи вертикално.

Други функции като барометричен алтиметър могат да се използват за проследяване на надморската височина на пътника с висока степен на точност. Това се изчислява чрез промяната в налягането, докато висотомерът може да се използва и за наблюдение на времето. Външната комуникация на устройството може да се осъществи чрез високоскоростен USB интерфейс.

Сателитни изображения могат да бъдат създадени, за да допълнят вашите карти чрез Birds Eye Satellite Imagery. Потребителят трябва да се регистрира, за да се регистрира, преди да може да използва услугата. Устройството предлага до 20 часа живот на батерията и изисква 2 AA батерии за работа.

Инструментът е идеален за пътници, туристи, ловци, геокешъри, туристи и картографи. Устройството може да се използва и в морето или в превозни средства, което го прави универсален.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *