Най-добър голф GPS за 2009 г

By | декември 18, 2022

Искате ли да знаете най-добрите GPS голф тракери за 2009 г.? Е, има няколко. Виждате ли, пазарът на GPS за голф е много претъпкан и има объркване на потребителите. Можете да похарчите $150 за голф GPS или можете да похарчите $400. Истинският въпрос, който трябва да си зададете, е какво искате вашият GPS GPS да прави за вас и колко искате да платите. За да ви помогна, ще говоря малко за най-добрите покупки на GPS за голф на пазара през 2009 г. Тогава ще имате най-добрия GPS за голф 2009 за вашите нужди и бюджет.

Решение Garmin G5

Това, което харесвам в Garmin Approach, е големият ярък екран. Когато играя голф, целта ми е да се забавлявам, а не да се занимавам с куп бутони и сензорният интерфейс позволява това. Подходът идва с предварително заредени всички голф игрища, без годишни такси! Той поддържа резултат и измерва точно разстоянието. Това определено е в списъка ми с най-добрите GPS системи за голф за 2009 г.

Графика на SkyCaddie SG5

SkyCaddie SG5 има голям дисплей и много функции. Едно нещо, което харесвам в SkyCaddie SG5 е, че разстоянието се показва в много големи числа. Лесен за четене на слънчева светлина. Той също така ви дава разстоянието до предната, централната и задната част на грийна. В базата данни на SkyCaddie има над 23 000 курса. Трябва да имате план за членство, но те струват около $30. Отново, това трябва да е в списъка на най-добрите GPS голф системи за 2009 г.

Sonocaddie V300

Друг GPS за голф, който влезе в списъка ми с най-добрите GPS устройства за голф за 2009 г., беше Sonocaddie V300. Основната му характеристика е голям, ярък 3D дисплей. Разбира се, той измерва разстоянието, но също така проследява разстоянието на удара, поддържа резултата и ви помага да анализирате миналите си игри. Той ще проследи всеки ваш изстрел, което е полезно, ако се опитвате да подобрите обучението си. Отново, това изисква членство, но не е скъпо.

Golf Buddy Pro GPS

Нито един списък с най-добрите GPS устройства за голф за 2009 г. не би бил пълен без Golf Buddy Pro GPS. (Трябва да добавя и GPS на Golf Buddy’s Tour.) Професионалистът настройва зеленото изображение, за да съответства на вашия подход, което е функция, която смятам за доста готина. Подобно на Garmin Approach, той вече е зареден с всички северноамерикански курсове. Те просто зареждат не Да, но и дупката, която сте. (С други трябва да направите това ръчно.) Освен това има лесен за четене екран.

Callaway uPro Golf GPS

Нито един списък с най-добрите GPS системи за голф 2009 не би бил пълен без Callaway uPro. По отношение на графиката, uPro е пред всички останали, с изключение на канала Garmin. Измерва разстоянието до дупката. Не е необходимо да се регистрирате, но за да получите необходимата информация, тя ще ви е необходима. Не е скъпо обаче.

Golflogix Golf GPS-8

Може да съм пристрастен към Garmin. Те имат такава репутация на автомобилния GPS пазар. Така че не е изненада, че има повече от един запис в моя списък с най-добрите GPS системи за голф за 2009 г. Golflogix Golf GPS-8 е по-евтин от предишните модели, които обсъждах, но има повече мощност и функции. Той автоматично предвижда обучението, което правите. Показва разстоянието до предната, централната и задната част на грийна. Можете да измерите разстоянието на последния си удар, както и да следите разстоянието с тоягата, което е добра функция за онези от нас, които смятат, че шофирането е скучно.

iGolf Neo

Не на последно място в списъка ми с най-добрите GPS устройства за 2009 г. е iGolf Neo. Neo струва по-малко от Garmin Approach или Callaway uPro, но все пак има много добри характеристики, да не говорим, че е по-евтин. Корицата не е малка, между другото. Отново имате разстоянието до предната, задната и централната част на грийна, разстоянието до кеглата и разстоянието до последния изстрел. Можете да спечелите до четири точки за всяка дупка, която играете. Трябва да платите за членство, за да получите достъп до базата данни на iGolf с над 35 000 игрища и не е скъпо.

Както можете да видите, има няколко вида дървета и форми. Ключът обаче е да оцените бюджета си и нуждите си от GPS. По този начин можете да се възползвате максимално от моя списък с най-добри GPS за голф 2009 г.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *