Ниско качество на IP телефоните

By | януари 29, 2023

Хората се нуждаят от комуникация и връзка във всички аспекти на живота. Най-добрият и лесен начин за общуване е вербалната комуникация. За споделяне на идеи и комуникация чрез глас са разработени няколко инструмента, базирани на различни технологии.

Една от най-интересните функции е IP телефонът. Това, което заменя IP телефоните, са SIP телефони, VoIP телефони и др. IP телефонът е гласово базирано устройство през Интернет. Целта на тази технология е да улесни онлайн комуникацията с помощта на компютър.

Работата на тази технология е лесна за преобразуване на думи в цифров сигнал и обратно. Изглежда като обикновен телефон с клавиатура за набиране, слушалка и дисплей, но слушалката е свързана към звукова карта, която е свързана към вашия компютър. Той управлява DAC и ADC преобразувателя за обмен на цифрови и аудио съобщения. Други важни включени характеристики са общ процесор, звукови машини и Ethernet мрежа. Най-често използваните батерии са батерии за постоянен ток; не изисква отделно окабеляване.

IP телефонът е свързан директно към рутера и след като той е свързан, вие сте свързани към цялата мрежа за споделяне на данни. Всичко, от което се нуждаете, е онлайн софтуер за редактиране на аудио, който може да бъде закупен на разумна цена или можете да го изтеглите безплатно. Работата на този адаптер е проста, той взема обикновен аналогов сигнал и го преобразува в цифров сигнал, който да бъде прехвърлен по интернет.

Той също така предлага голямо разнообразие от функции като интегрирани бизнес инструменти, инструмент за мобилно управление и други услуги като комуникация. Има различни други функции като пренасочване на повикване, изчакване на повикване, блокиране на повикване, вдигане на местен номер, конферентен разговор, ФАКС, повторно набиране на последния номер и много други функции. Той също така поддържа пълен списък с гласови съобщения, идентификация на обаждащия се и списък с гласови съобщения.

Той има постоянно предимство пред другите средства за комуникация, бизнес или домашната комуникация стана безпроблемна с помощта на тези устройства. С помощта на IP телефони човек може бързо да комуникира и комуникира по целия свят. Освен това е евтин начин за комуникация. Таксите, които трябва да платите, са таксите на вашия доставчик на интернет услуги.

На обикновен телефон само двама души могат да комуникират, но с тези устройства можете лесно да осъществите конферентен разговор и да добавите още хора към разговора, без да се налага да затваряте линията.

Следователно IP телефонът е напреднала технология и има всички възможности на ерудираните телефони. Това прави вашия бизнес по-лесен и по-забавен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *