Някои неизвестни начини за увеличаване на мощността на мобилния телефон

By | януари 18, 2023

На екрана на мобилния ви телефон се появява име и на лицето ви се появява усмивка, тъй като обаждащият се е много скъп човек за вас, но изведнъж виждате само един силен знак и цялото ви щастие свършва моментално. Случвало ли ви се е това? Ако да, трябва да знаете начините да накарате мобилния си телефон да получава силен сигнал на вашето място. Ето няколко необичайни, но много ефективни начина за подобряване на приемането на мобилния сигнал.

1) Използвайте намотки и лента на Tesla

Вземете малко парче бобина на Тесла, резонансна електрическа верига, и я закрепете към външната антена на вашия телефон с помощта на лента. Това е много полезно за увеличаване на силата на сигнала, получен от вашия телефон. Този метод обаче е възможен само ако имате достъп до външна антена на телефона.

2) Инсталирайте ръководството за потребителя

Ето един много лесен начин да увеличите силата на сигнала на вашия мобилен телефон. Хартиените документи са лесно достъпни навсякъде. Просто трябва да го включите във външната антена на вашия телефон. Но трябва да внимавате, докато правите това, защото неправилното използване на тези щипки може да причини драскотини по екрана или тялото.

3) Изберете вашата радио антена

Не, не се шегуваме, номерът наистина работи. Всичко, което трябва да направите, е да вземете меден проводник и да свържете външната антена на вашия мобилен телефон към антената на радиото. Ако все още не вярвате, можете да видите видеоклипове с препоръки, публикувани в YouTube, които потвърждават добрите резултати от метода.

4) Вземете Уликата от Тенекиения телефон

Спомняте ли си тенекиения телефон, който сте използвали като дете? Направете го отново, като свържете две кутии заедно и ги свържете към външната антена на телефона си с помощта на меден проводник. Ще отнеме време, но резултатите могат да бъдат невероятни. Може да добави 2 или 3 ленти към екрана на телефона ви.

5) Създайте допълнителна антена

Вземете многожилен проводник с дължина 20 см и го увийте около пръчка, за да направите вашата антена. Когато е прикрепен към външната антена на мобилния телефон, той действа като допълнителна антена и носи повече мощност, за да позволи непрекъснати висококачествени разговори и сърфиране.

6) Не позволявайте сигналните ленти да падат под 2

Разредените батерии изискват повече енергия за откриване на сигнали. Ето защо поддържането на телефона ви под ръка може да бъде чудесен начин за намаляване на проблемите с връзката. Уверете се, че батерията на телефона ви е заредена поне два пъти през цялото време. Всеки път, когато установите, че надхвърля това, започнете да зареждате.

Надявам се да намерите тези начини за намаляване на проблемите с батерията. Можете също така да инвестирате в телефон с добро качество, за да можете да се наслаждавате на качествен звук във вашия дом, офис или кола.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *