Обработка на електронни карти – кредитни и дебитни карти чрез намаляване на таксите на търговците

By | януари 25, 2023

Видове електронни плащания

Има много налични опции при избора на правилната кредитна/дебитна карта. Важно е да имате безопасно, надеждно и достъпно място за правене на бизнес. Освен избора на правилния терминал, поддържан от водещата технология на пазара, е важно да имате силна поддържаща система. Независимо от вашите нужди за обработка на плащания и дали е необходима обикновена сигурна автентификация с „чип и ПИН“ или софтуерно и хардуерно решение за много сайтове, много платформи, трябва да се потърси внимателен анализ и експертен съвет.

Терминали за плот

Това е идеално за използване в среди за търговия на дребно и се използва в милиони търговски обекти.

Терминали на оператора

Добро решение, когато пространството се отнема от клиента, например в ресторанти и барове. Базовото устройство управлява множество терминали и работата се извършва пред клиента. Терминалите са лесни за използване от клиенти и продавачи.

Виртуални терминали

Тези мощни, но лесни за използване терминали позволяват на търговеца да приема плащания от всеки компютър, свързан към интернет, удобен начин да правите неща по телефона или за търговци, които работят на различни места.

Мобилни терминали

Мобилно устройство, което сигурно прехвърля данни през мобилен телефон чрез мобилна SIM карта. Всяка SIM мрежа може да се използва в зависимост от силата на сигнала в голяма област. Това е чудесно за изложби, търговски изложения или работници на терен.

Решения за мобилни телефони

Софтуерът се добавя към мобилния телефон, така че плащанията да могат да се извършват безопасно и бързо, независимо от местоположението. Не е необходим терминал и клиентът може автоматично да изпраща разписки от удобна система до търговци, работници на място и мобилни работници като таксиметрови шофьори, доставчици, продавачи на микробуси и други.

Типовете терминали включват най-новите комуникационни технологии (3G, GPRS, Bluetooth, Wi-Fi, IP, PSTN).

Електронна търговия

Електронната търговия или онлайн пазаруването е един от най-бързо развиващите се пазарни сегменти за обработка на картови плащания. Има няколко налични опции за интегриране, които позволяват на вашата компания лесно да приема плащания онлайн. Тези решения позволяват на продавача да поддържа 24-часов център за продажби, както и да отваря нови пазари по целия свят или далеч.

Има няколко неща, които трябва да вземете предвид, независимо дали имате съществуваща сметка за търговия или просто създавате за първи път. Уверете се, че вашият избор на терминал е съвместим със средата и програмата, която искате да използвате. Например барплотовете често не са идеални в ресторантите и баровете, тъй като клиентите са склонни да седнат и сервитьорът носи бара на масата. Също така е важно да запомните, че повечето терминали се наемат или наемат за три, четири или пет години, така че можете да се затворите за известно време.

На второ място, но също така е важно да обмислите кой ще продаде и плати за вашата карта – както и банките на улицата, има и други налични опции – често ви предлагат компания, за да спестите пари от вашите транзакционни разходи. Струва си да търсите евтини търговски услуги, вместо да мислите, че сте на най-добрата сделка, парите, които търговците спестяват, са там, ако търсите!

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *