Омид Шекарчиян и VoIP революцията

By | декември 6, 2022

Омид Шекарчиан, ветеран и пионер в областта на информационните технологии и телекомуникациите, играе важна роля в мрежите за глас и данни повече от десетилетие. VOIP телекомуникациите са един от най-технологичните постижения, наблюдавани през годините. Омид е специалист по управление на бизнеса и маркетингови стратегии, които са се доказали като успешни в телеком сектора. Изключително търсен консултант в областта на разработката на софтуер, той е добре запознат както с back end, така и с front end технологиите. Неговият успех като генерал на телекомуникациите показа далновидността да доведе до растеж на телекомуникациите в САЩ, Канада и други европейски страни. Основните причини да бъде хванат от него са бизнес развитие, бизнес администрация, проектиране на телекомуникационна мрежа, поддръжка, системна интеграция и развитие.

Той има разнообразен технически опит в проектирането на телекомуникационни мрежи и е приложил този опит и дълбоко разбиране на множество системи в своя бизнес. Комбинира технически познания за технологията и мултидисциплинарни процеси поради познаване на продукти/услуги и вътрешни операции. Неговите добри бизнес идеи, разумни методи за управление на бизнеса разшириха границите на VoIP индустрията до различни страни в Близкия изток и САЩ. Прогнозите показват, че хиляди фирми са спестили до 70% от месечните си сметки за телефон чрез преминаване към VoIP телефон, както е препоръчано и приложено от Omid. Това говори много за уменията за управление на бизнеса и неговите невероятни умения за управление на бизнеса, телекомуникационната индустрия имаше няколко проблема в миналото, защото имаше много несъгласия между работните места.

Появата на софтуера за глас по IP (VoIP) отбеляза голяма промяна в индустрията и много проблеми бяха решени. VoIP услугите са подобни на услугите за факс и гласови съобщения, които позволяват предаването на глас и данни през интернет и са отделни от традиционните обществени мрежи. Неговите специални компетенции идват от технологична инфраструктура, телекомуникации, телефонни системи, VoIP, ИТ и компютърни мрежи.

Гласовите сигнали в аналогова форма се преобразуват в цифрова форма, която се преобразува в IP съвместими сигнали, готови за изпращане по интернет. Има различни телефонни протоколи, включително SIP Session Initiation Protocol, използвани за VoIP разговори. Омид донесе мъдра промяна във всяка ситуация. С визията за бизнес администрация Омид реализира решенията на новите методи, използвани в рецепцията. Като полезен Telecom General се е погрижил за изискванията, за да отговори на нуждите на всеки клиент.

За да използвате VoIP за вашата компания, правилният доставчик е от съществено значение. Доставчикът на услуги трябва да е наясно и добре запознат с технологичните промени и трябва да може да предложи най-конкурентните налични решения. Омид Шекарчиан има обширни познания и опит в индустрията и е голямо предимство за всяка компания, която иска да внедри корпоративно VoIP. Те комуникират с доставчици и клиенти чрез TDM или Voice over IP (VoIP), използвайки SIP. Нейните услуги са перфектна комбинация от съвременни телекомуникационни технологии и корпоративни комуникационни умения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *