Осъществяване на представянето за VoIP се превръща в PBX

By | ноември 21, 2022

Когато взехте решение да преминете към VoIP, сигурен съм, че сте били умни и сте включили очевидните предимства: спестяване на разходи, гъвкавост и преносимост. Тези предимства са страхотни, но заинтересованите страни са склонни да се тревожат за други неща. Наличието на отговорите на следните три въпроса може да помогне на вашия случай за настройка на PBX с VoIP.

Какво мислят нашите клиенти?

Много собственици на нетехнически бизнес виждат технологията като необходимост. Те осъзнават, че технологичният напредък може да направи бизнеса по-ефективен и по-продуктивен. „Лошата“ страна на някои собственици на бизнес е нагласата за адаптиране към новите технологии. Когато става въпрос за телефонната централа VoIP, която имат, собствениците на фирми са много загрижени за това как техните клиенти възприемат цифровите решения. Традиционно бизнесът има рецепционист, който да отговаря на всяко телефонно обаждане. Хората обичат и са свикнали да чуват гласа на човека от другата страна на линията.

За малки практики с два или три отдела, автомобилният асистент не трябва да бъде твърде разочароващ. Автомобилният асистент, наричан още цифров приемник, е система за телефонен секретар, която дава на обаждащите се списък с опции за осъществяване на желаната от тях връзка и контролира самото повикване. Бизнесът често е в състояние да персонализира доставчик на автомобилни услуги, за да отговаря на техните нужди.

Ако вашият бизнес има повече от няколко отдела, безпокойството от безличен отговор може да е основателно. Ако даден бизнес иска да се справи без човешки глас да отговаря на всяко обаждане, трябва да го убедите, че шофьорът е най-добрият начин. Това не е трудно да се направи. Следните са някои от предимствата на използването на автоматичен придружител:

  • Винаги на разположение – можете да настроите агент, който да отговаря на обажданията ви 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Винаги се отговаря на обажданията на клиентите.
  • Ненатоварен – Автомобилен служител може да отговаря и управлява множество повиквания едновременно. Клиентите не се задържат дълго.
  • Експерт – Можете да промените личния поздрав на автомобила.

Устойчив ли е VoIP?

Предприятията зависят от удовлетвореността на своите клиенти, за да останат в бизнеса. Намирането на връзка с клиента зависи от всеки аспект на бизнеса, клиентите могат да изпитат проблем с бизнеса и да се закълнат, че никога повече няма да правят бизнес. Всички разбираме разочарованието от проблемите с телефона. Най-добрите неща, които се случват с VoIP телефон, обикновено са свързани с фиксирана VoIP услуга. Доставчиците на бизнес услуги често прилагат допълнителни мерки, за да гарантират, че обажданията се поддържат актуални. Качество на услугата (QoS) е пример. Доставчиците на VoIP услуги, които интегрират QoS, използват система за мониторинг, която постоянно следи мрежовата свързаност и гарантира, че приоритетният трафик е с приоритет. Разбира се, вие също трябва да подчертаете вашите VoIP познания и способността да изберете доставчик на услуги, който отговаря на нуждите на бизнеса.

Сигурен ли е VoIP?

Тъй като VoIP е достъпен през Интернет, заинтересованите страни в бизнеса имат всички основания да се притесняват, че поверителна информация ще бъде изложена на безскрупулни страни. Точно както използването на вашия компютър за свързване с интернет крие рискове; използването на VoIP телефон може да отвори бизнеса ви за атаки от киберпрестъпници, дебнещи в мрежата. Защитата на вашите данни е сериозен бизнес и гаранциите, които можете да предоставите, трябва да бъдат свързани с избрания от вас доставчик. Доставчиците на VoIP услуги са много съзнателни за сигурността и много от тях работят усилено, за да сведат до минимум риска от нарушаване на вашата поверителност. Много доставчици на VoIP от бизнес класа често могат да смекчат проблемите със сигурността на VoIP, като измама на глас, гласово подслушване, спам през интернет телефония (SPIT) и измами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *