Отзиви за 5-те най-добри VoIP доставчици

By | януари 14, 2023

Когато става дума за интернет телефония, има много доставчици, които се конкурират с традиционните телефонни оператори, всеки от които предлага редица предимства, вариращи от ниска цена до подобрен глас и технология.

Vonage VoIP е един от петте най-добри VoIP доставчици с най-умните и надеждни решения. Vonage е основана в Едисън, Ню Джърси през януари 2001 г. и оттогава растежът на компанията не е спирал.

VoIP е протокол, при който гласовите сигнали се пренасят през IP мрежата, откъдето идва и името му: Глас през Интернет, въпреки че услугата е създадена още през 1973 г. като експериментален протокол за доставчиците на ARPANET.ce,

Телефонната услуга на Vonage е удобна по всякакъв начин, включително вземане на услугата, където и да отидете, запазване на номера ви и получаване на страхотен прием и звук на ниски цени.

AT&T CallVantage е една от услугите, които се фокусират върху интернет телефонията, но с традиционните телефони от дълго време, които са естествената опция за много от техните клиенти. Проучването на потребителите обаче показа, че Vonage е най-надеждният VoIP доставчик.

Услугата Packet 8 не е нова за интернет услугите и е класирана сред най-добрите доставчици на VoIP в страната и често се сравнява с качеството на телефона на Vonage, но подобно проучване показа, че AT & T е компанията с най-добър глас по телефона в интернет.

Проучването също така включва двама други доставчици в топ списъка, Skype Technologies и Voicewing на Verizon, които се оказаха популярен избор сред интернет сърфистите, като Vonage VoIP се конкурира за любимите им интернет услуги.

По скала от 0 до 100 Vonage беше класиран като най-добрият доставчик на мобилни телефони в Интернет, според Keynote Systems. Телефонът на Vonage беше най-надеждният след извършване на обаждания на всеки 30 минути до теста, отбелязвайки 80 точки в проучването.

Въпреки това AT&T беше единствената компания, която промени промяната на местоположението, която причинява изкривяванията на звука, наблюдавани в други аудио в Интернет.

Ценообразуването на VoIP на Vonage, от друга страна, е много трудно за бизнес употреба, въпреки че хората предпочитат Skype, защото това е най-популярната услуга в Интернет заради техните рекламни продукти, лекота на използване и забавни телефонни приложения.

Vonage, AT&T, Packet 8, Skype и Verizon са добър избор за интернет телефонни разговори. Въпреки това има много други VoIP компании, които адаптират своите технологии и маркетингови стратегии, за да уловят милионите потребители, които участват в съвременни комуникационни методи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *