Плюсове и минуси на VOIP

By | ноември 22, 2022

Качество на VOIP услугите

Правите безплатни разговори на дълги разстояния и получавате всички безплатни функции като идентификация на обаждащия се, център за обаждания, тройно обаждане, гласова поща и много други.

VOIP струва около половината от цената на традиционните телефони и очевидно данъците и таксите са много по-ниски. Освен това вашата сметка е лесна за разбиране и може да се види онлайн. Можете да проследявате всичките си входящи и изходящи обаждания, както и минутите, които използвате за отчитане в реално време.

Онлайн и телефонната поддръжка на клиенти е много по-добра от услугата, която получавате от големите компании. Няма проблеми с обработката, закъсненията или повикванията.

Недостатъци на VOIP услугите

Понякога чувате ехо през телефона си; звучи сякаш се повтаряш. Освен това, ако вашият кабел или DSL изчезне, телефонът ви също.

Няма внезапна надеждност. Може изобщо да не ви трябва, но ако трябва да използвате 911, трябва да предоставите точния си адрес и име. Трудно им е да проследят местоположението ви и това може да ви коства ценни секунди.

Трябва да имате DSL рутер или втори компютър, настроен, за да използвате втория телефон. При традиционните телефонни услуги, телефонен жак се намира в почти всяка стая.

Проучете възможностите си

За да видите нашите препоръки за VoIP и да прочетете повече за VoIP, посетете Nationwidebillrelief.com/voip.html

Бъдете внимателни, за да изберете вашата телефонна услуга разумно. Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да направите правилния избор за вашия домашен телефон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *