Ползи от използването на мобилни телефонни услуги

By | януари 16, 2023

Усилвателите за мобилни телефони са устройства, които имат ниско усилване и висока изходна мощност. Има директна връзка към вътрешната и външната антена. Използва се главно в райони със слаб RF (радиочестотен) сигнал. Те работят най-добре на открити места, като например отдалечени райони. Инсталирането е лесно, тъй като изисква само включване и пускане. Не се нуждаете от предварителен анализ като измерване на затихването и усилването на сигнала.

По-добри бустери от бустери:

Бустерите, за разлика от повторителите, изискват по-ниска мощност, тъй като бустерът има директна връзка с клетъчните бустери. Следователно сигналът от бустера към телефона или обратно се изпраща директно без никакви повреди. Усилването на сигнала на усилвателя е по-малко от това на сигнала на повторителя.

Предаване на мощност независимо от затихването между вътрешната и външната антена на устройството. Не е чувствителен към вибрации, така че няма да генерира радиочестотен шум.

Бустерът осигурява надежден сигнал за предаване/приемане, защото усилва RF сигнала, когато е необходимо.

Помощните средства се използват от мобилни телефони или всяко комуникационно устройство за получаване на ясни сигнали. Радиацията, която идва от телефоните ни, може да повлияе на здравето ни и да увеличи шансовете ни за рак на мозъка. Следователно използването на мобилни телефони увеличава риска за нашето здраве.

Слабите сигнали причиняват повече радиация, излъчвана от мобилния телефон и по този начин увеличават излагането ни на радиация. Бустерите преобразуват слабите сигнали в силни и по този начин подобряват качеството на звука и приемането.

Аксесоарите включват усилвател за усилване на сигнала и аудио антена за приемане или предаване на подходящия сигнал. Когато сте в кола или на оживена улица, RF сигналът не се колебае. За да се създаде непрекъсната и ясна комуникация, се използват стимули.

Има два вида бустери, вътрешни бустери и външни бустери. Вътрешният тип бустер може да има мощност от 500mW, а външният бустер може да има мощност до 1000mW.

Употреба:

Усилвателите на мобилни телефони могат да се използват, ако имате лошо приемане у дома или в офиса, ако имате много слаб сигнал, ако можете да получавате обаждания, но не можете да осъществявате повиквания, или ако имате бавно изтегляне на данни.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *