Предимства на GPS проследяването за домашни любимци

By | декември 30, 2022

Нашите домашни любимци скоро стават членове на семейството и когато котка или куче изчезнат, болката и безпокойството са големи. Да не знаете къде да търсите и какво да правите, ако вашият домашен любимец се изгуби, е разочароващо и невъзможността да го откриете в първите няколко часа, когато изчезне, може да бъде опасно. Въпреки това, благодарение на новите GPS устройства за проследяване на домашни любимци, проследяването и възстановяването на вашите изгубени домашни любимци стана по-лесно.

По принцип A-GPS системата за проследяване на домашни любимци използва същата технология за сателитно асистирано глобално позициониране (A-GPS), която използваме в нашите автомобили днес. Предавателят за кучета е прикрепен към нашийника на кучето и след като бъде активиран, той уведомява собственика за местоположението на домашния любимец чрез имейл или известия. Някои устройства ви позволяват предварително да програмирате безопасни зони, като вашия дом или заден двор, и когато вашето куче напусне тези зони, вие ще бъдете съответно уведомени, като по този начин спестявате ценно време за проследяване на домашния любимец. Тъй като използва GPS технология, можете да получите не само къде е изчезнал вашият домашен любимец, но също така и указания и инструкции как да стигнете до там.

Някои устройства за проследяване на домашни любимци са свързани с центрове за възстановяване, които се уведомяват, когато животното изчезне и по този начин се полагат координирани усилия за намиране и възстановяване на вашия изгубен домашен любимец. Устройството има ярка LED светлина, която може да се види от повече от 100 ярда, което е много полезно, когато кучето ви изчезне през нощта. За разлика от други устройства на пазара, не е нужно да сменяте цялото устройство, когато батерията вече не работи, тъй като то може лесно да се сваля и се предлага с презареждаема батерия.

SpotLight е едно от най-малките GPS устройства, налични на пазара днес, то е водоустойчиво и създадено да издържи. Използвайки най-новата технология и Google Maps, собствениците на домашни любимци могат да проследят и открият изчезналите си домашни любимци възможно най-скоро.

SpotLight е следващата стъпка в осигуряването на грижа за вашите домашни любимци. Това ви дава спокойствие, защото вашето куче винаги е под наблюдение, независимо къде се намирате. Сега можете да се отпуснете, знаейки, че винаги сте свързани с вашия домашен любимец и че той е в безопасност. Много конкуренти предлагат етикети за кучета, центрове за обаждания, татуировки, микрочипове или технология за проследяване. SpotLight обаче е 24-часова, целогодишна доброволческа услуга. Проектиран и разработен в партньорство с American Kennel Club Companion Animal Recovery (AKC CAR) за намаляване на броя на изгубените кучета, покупката на SpotLight GPS Pet Locator включва етикет за нашийник AKC CAR с уникален идентификационен номер, който включва доживотна регистрация в AKC АВТОМОБИЛИ. Услугата за възстановяване също. Бутон за спасяване на устройството ви свързва с вашето изгубено куче и обучен екип за поддръжка като част от услугата. Благодарение на денонощната линия за помощ на AKC CAR, винаги има някой, който да провери и да помогне, ако кучето ви е в нужда.

Като собственик на домашен любимец не може да има нищо по-важно от безопасността и сигурността на вашия домашен любимец. За да предотвратите бягството на вашето куче и да увеличите риска от злополука или кражба, GPS нашийник за кучета като SpotLight GPS Pet Locator е инвестиция, която си заслужава. Такова устройство може да ви спести не само много време и мъка, но също така помага за намаляване на броя на бездомните кучета по улиците и лагерите поради по-добро възстановяване.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *