Проследяване на активи с GPS тагове

By | декември 4, 2022

Етикетите за GPS проследяване ви позволяват да проследявате активите си от разстояние от всяка точка на света. Това е чудесно за бизнес външен вид, ако ще участвате в доставка. Независимо дали се придвижвате по суша, вода или въздух, това е най-добрият начин да се уверите, че вашите стоки се придвижват безопасно от място на място.

Днес GPS технологията напредна, оборудването стана евтино и свободно достъпно, така че всички видове стоки се оборудват с GPS устройства. Това може да е за десетки артикули или стотици артикули. Софтуерът за GPS проследяване предоставя устройства за проследяване и информация, които са много мощни и лесни за използване, което ги прави ценни инвестиции за фирми от всякакъв размер. Като пазите вещите си в безопасност, спестявате време и пари в дългосрочен план, като не се налага да се справяте с последствията от кражбата на вашите вещи.

Използването на GPS етикети може да ви помогне да възстановите откраднатите предмети по-бързо. Понякога не само проблемът с премахването на откраднато оборудване прави кражбата по-трудна за бизнеса; това е времето за почивка между загубата и получаването на наследство. Особено болезнено е, ако инструментът е от съществено значение за ежедневната работа. С GPS проследяване точното местоположение на стоките може да бъде дадено на властите, за да се възстановят бързо и бизнесът може да се върне към печеленето на пари.

Също така си струва да се отбележи, че можете да използвате тези технологии, за да наблюдавате как активите се използват/използват правилно. Във всеки бизнес активът е парите и когато не се използва, той носи нула на бизнеса. GPS проследяването може да подчертае недостатъчно използвани продукти, които могат да бъдат изпратени или продадени, което може да освободи приходи за бизнеса.

Това също може да доведе до спестявания на годишни застрахователни премии. GPS проследяването се счита за устройство против кражба от много застрахователни компании и те предлагат отстъпки от премиите му. Освен това, когато сами намирате устройства против кражба (с помощта на GPS проследяване), вие намалявате броя на искове, по-ниски разходи за застраховка и повече пари.

Все повече фирми сега започват да използват технологията GPS Tag, която може да предостави на потребителя. Преди всичко те се използват от бизнеса за предотвратяване на кражби и възстановяване на техните активи. Това вече не е очевидно, тъй като някои фирми сега инвестират в GPS технология като мярка за сигурност, вместо да наемат охранителен персонал. За много фирми това се разглежда като рентабилен начин за защита на активите.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *