Проследяване на мобилен телефон – обяснение на минусите

By | февруари 3, 2023

Въпреки че проследяването на телефона е лесно за извършване, има няколко проблема по отношение на недостатъците и предизвикателствата, които проследяването на телефона има с конвенционалните устройства за проследяване.

Обяснение

Проследяването на мобилен телефон работи, като изпраща сигнал до мобилен телефон и проследява откъде се връща сигналът, като гледа разстоянието от три или повече мобилни телефона. Проблемът с тази форма на проследяване възниква, когато телефонът е далеч или някъде с лошо обучение. Ако мобилният телефон не може да се свърже с мачтите или сигналът е твърде слаб, намирането на човек може да бъде трудно.

Мощност

Животът на батерията се отнася за всички устройства за проследяване, независимо дали е обикновен тракер, GPS телефон или обикновен телефон. Когато батерията е изтощена или телефонът е изключен, няма начин да проследите някого. С мобилните телефони проблемът е по-малък, защото хората обикновено пазят телефоните си. Въпреки това, това може да бъде много разочароващо с проследяващи устройства, които изискват често наблюдение на заряда на батерията.

Тайната

Ако искате да използвате мобилния си телефон като устройство за проследяване на колата си, просто като го оставите в жабката или джоба на вратата, той може да бъде следващото откраднато нещо, ако колата ви бъде разбита и няма да работи за възстановяване на колата ви. Трябва обаче да можете да намерите крадеца. Проследяващите устройства са малки и лесни за откриване, което ги прави подходящи за този тип работа.

поверителност

Едно от основните опасения на хората относно проследяването на мобилни телефони е потенциалната вреда. Просто разберете телефонния номер на дадено лице и намерете неговия телефон за пет минути и всичко, което трябва да направите, е да настроите последващ проблем. Въпреки че работата е нелегална, винаги има хора, които са готови да работят извън закона. Най-добрият начин да се предпазите от това е да държите телефона си близо до себе си през цялото време и да търсите предишни съобщения, като например когато компания за проследяване ви информира, че предлага услуги.

Повярвай

Едно от основните неща е използването на проследяване на телефона за наблюдение или проследяване на деца или възрастни роднини и вашето недоверие. Въпреки че може да се ядосвате на децата и да се карате, членовете на вашето семейство също може да ви малтретират въпреки добрите ви намерения.

В крайна сметка всичко зависи от това за какво сте избрали да използвате тракер за мобилен телефон. Независимо дали целта му е била да се използва в провинцията или в джоба на тийнейджър, да намери изгубена кола или да уведоми хората къде се намирате.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *