Разкрита е силата на най-доброто GPS устройство за голф

By | декември 26, 2022

Ако сте търсили най-добрия GPS за голф от стотиците налични устройства, не търсете повече. Препоръчвам ви да прочетете цялата тази статия, тъй като разкривам не само най-добрия GPS за голф, но и споделям с вас някои от неговите функции, които го правят един от най-добрите.

Казвам се Forest D Robinson и играя сериозно голф, откакто завърших колежа. Това продължава вече 4 години и много го мисля. Имам зелена къща от Tour Links и прекарвам часове в тренировки всеки ден. Цялата ми упорита работа не се отплати, бях първи в последното си състезание в моя роден клуб. Главата ми е малко подута напоследък заради скорошния ми успех. Но това е достатъчно, просто реших да го споделя с вас, за да ме опознаете по-добре.

Изчакайте, аз също искам да отдам кредит на моя Callaway Upro Go. Това е единственият инструмент, от който всеки професионален играч на голф ще се нуждае, ако иска да започне да се подготвя за по-добри удари и по-ниски общи резултати. Ако питате мен, бих казал, че това е най-доброто GPS устройство за голф, налично на пазара днес.

Имайки това предвид, те дават дрехата на близък бизнес.

Callaway Upro Go Power

1. Най-забележителните са 18 000 предварително заредени игрища, с които Upro Go идва в кутията.Нито едно друго GPS устройство за голф, за което знам днес, не идва предварително заредено. Всъщност много начисляват годишна такса или ви таксуват за курс. Не само Upro Go, той има всеки курс, който искате да играете в Съединените щати и Канада.

2. Виртуалният зелен изглед е вградена функция, която позволява показването на зелени площи и околните зелени площи с много детайли и точност на разстоянието.

3. Използвайки най-модерната технология от лазерни далекомери и системи от световна класа, Upro Go ви позволява да измервате от зеленото до планираното кацане. Така че основно вие избирате къде да кацнете. Само това прави Upro Go си струва цената.

Така че моят съвет е, че ако търсите най-доброто GPS устройство за голф, Callaway Upro Go е едно от най-добрите на пазара. Не само, че притежавам един от тях, но също така направих проучване на конкурентни продукти и Upro Go се отделя от пакета.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *