Разкрит безпристрастен GPS преглед на Callaway Golf Upro Go

By | декември 24, 2022

Търсите ли GPS преглед в реално време на Callaway Golf Upro Go? Е, тогава не търсете повече, докато ви разкривам това, което смятам за едно от най-добрите GPS устройства на пазара днес.

Приемам голф играта си много сериозно и всеки шанс, който имам, да победя конкуренцията, се стремя да получа. Независимо дали става въпрос за бухалки, топки или ново оборудване, аз скачам навсякъде. През последните две години спаднах резултата си от 100 до ниските 90.

Едно нещо, към което мога да призная новия си интерес, е да се подготвя да снимам по-добре. Мога да планирам снимките си по-добре сега, след като използвам Upro Go GPS. Има всичко необходимо на един професионален играч на голф, за да подобри играта си. Единственото нещо е, че той няма функцията за карта с резултати, с която единиците идват днес.

Сега нека разберем защо сте дошли тук.

Callaway Golf Upro Go GPS преглед

Първата и най-важна характеристика на Upro Go са 18 000 урока, които идват с него в кутията. След като притежавах няколко GPS устройства за голф преди този, бях свикнал да плащам месечна такса или такса за игрище. Бях изненадан, че всеки курс, който играех, вече беше на устройството, готов за мен.

Що се отнася до точни сигнали и бързо и лесно намиране на сателити, прочетох няколко отзива, които казват, че Upro Go никога не губи сигнала си. Също така беше казано, че скоростта му на обновяване на корта е несравнима в сравнение със Sky Caddie.

Размер като Callaway Upro Go също е подходящ. Ако имате телефон с android или вашия iphone, Upro Go се побира в джоба ви, няма нужда да го поставяте на количката за голф на бедрото си.

В крайна сметка за цената на това устройство мисля, че отговаря на обещанията си. Цената му е много разумна в сравнение с други устройства на пазара.

Един от недостатъците, които споменах по-рано, е, че не идва с функция за карта с резултати. И няколко други рецензенти казаха, че функцията за ужаси е по-малко, но по-надеждна.

Така че моят съвет към вас, колеги голфъри, е, че ако търсите добър GPS за голф, Callaway Golf Upro Go GPS не би бил лош избор. Ако се сетите за нещо, уверете се, че има същата функционалност като този GPS, защото е един от най-добрите на пазара днес.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *