Ръководство за услугата Voice Over IP

By | декември 12, 2022

Услугата Voice over IP се нарича PC to phone call, услугата voice over IP е най-новата технология в света на VoIP технологията и предаването на глас през интернет или други мрежи, тази нова функция на VoIP, която позволява на потребителите да извършват разговори по свързан Гласовите мрежи също го правят следващата логична стъпка във връзката, която трябва да премине към използването на безжичен VoIP.

Услугата Voice over IP позволява: видеоконференции, конферентни разговори, пренасочване на повиквания, обратно повикване и идентификация на обаждащия се без допълнителни разходи. Можете да изпращате текстови съобщения и данни, подобно на разговор по телефона, като използвате прости методи на работния плот. Защитените телефонни разговори също могат лесно да се извършват с помощта на интернет телефония.

Тази технология няма как да не окаже дълбоко влияние върху живота ни. Няма как да избягаме от факта, че тази нова технология, според резултатите от проучването на пазара, ще има повече от 50 милиона потребители на WiFi мобилни телефони, които ще използват безжични мрежи до 2009 г. Дали тази технология наистина ще постигне своя потенциал и дали това технологията наистина ще даде плод в близко бъдеще, просто е време. На теория това ще предостави на потребителите много предимства, които включват по-ниски такси за разговори и по-висока честотна лента.

VOIP услугите сега са фокусирани върху преместването на компютри към телефони към мобилни телефони и далеч от дома и офиса. Мобилните оператори правят сено, докато грее слънце, защото мобилните телефони са толкова полезни, когато Wi-Fi не е наличен. Все повече и повече местни телефонни компании също се включват в битката и предлагат свои собствени VOIP услуги, за да се конкурират с големите имена. Освен това компанията е специализирана в предоставянето на IP услуги както за жилищни, така и за бизнес сектори.

Когато използвате глас през интернет, ще видите значително намаление на разходите в сравнение с технологията на клетъчната кула и интернет телефонията. Глас по IP услугата може лесно да се настрои за минути на всеки телефон. В потребителската общност се очаква да се говори за потенциала и предимствата на безжичния VoIP и той трябва да бъде интегриран в ежедневието отрано.

Въпреки това, VoIP е на път да достигне своята крачка и се очаква повече от 7 милиона нови гласови IP абонати да бъдат добавени до края на тази година и основните оператори започват да навлизат все повече и повече в микса. Ще се нуждае само от мрежова връзка и широколентови връзки, за да може да има достъп до IP връзките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *