Съживяване на „сигнални мъртви точки“

By | януари 15, 2023

Откакто се превърнаха в лукс през седемдесетте години, телефоните (мобилни телефони за други) бяха необходими във време, когато комуникацията изглеждаше като най-важното средство на човека в ежедневието.

Проблемът обаче се крие, когато телефонът стане безполезен, защото не можете да извършвате или получавате повиквания или да изпращате или получавате текстови съобщения поради лошо приемане в зони, известни като „мъртви точки“. Мъртвите зони са места, където сигналът се обърква.

Разочарованието е може би най-добрата дума за описание, когато не можем да осъществим телефонно обаждане или да изпратим съобщение чрез кратки съобщения, без значение как го правим ние или самият телефон.

Какво причинява мъртвите точки?

Слабият сигнал понякога може да се дължи на самия мобилен телефон. Има ситуации и места, където дори и най-добрите ръчни устройства изглежда няма да работят, защото единствената зона е „мъртвата зона“.

Има обаче области, в които трудното приемане се дължи на лошо или слабо приемане, което прави телефонния разговор „смешен“, нечут или понякога обаждания. Освен това причинява забавяне на изпращането и получаването на текстови съобщения.

Сред местата, където сигналът е на „нула“ или много слаб, са мазетата, в кабината на асансьора, в долината, в затворени зони, отдалечени райони, наред с други места, където има много препятствия.

Фалшиви обещания

Има няколко теории за това как да се справим с проблема с негативните сигнали. Имаше и много рационализации защо това се случва. Освен самите мрежови доставчици (мрежовите доставчици често поставят клетъчни сайтове, за да усилят сигнала в дадена област), никой не изглеждаше в състояние да осигури реално и дългосрочно решение за това.

Имало едно време една организация измислила идеята за „чудесни стикери“, за които твърдяла, че ще помогнат за усилване на сигнала на телефона. Тези „изненадващи стикери“ не успяха да впечатлят пазара, защото не можеха да направят много, за да ги направят както трябва.

Радвайки се на нови обещания

„Чудните стикери“ в крайна сметка изчезнаха, когато потребителите разбраха, че закупуването на един от тях би било загуба на пари.

Сега идва Vodafone, който твърди, че е изпробвал и изпробвал своята „кутия за чудеса“, за да подобри покритието на мобилните телефони дори в райони, считани за мъртви. Известно като „Access Gateway“, новото им устройство изглеждаше като малка кутия, която може да се използва като личен мобилен телефон.

Да започнем с

Как се използва? просто. Свържете се с широколентовия порт и проверете сигнала на вашия мобилен телефон. Ще бъдете изумени от това, което прави, независимо къде се намирате. Това, което прави този инструмент невероятен е, че е много полезен и съвместим с всеки мобилен телефон. Получаването на 3G телефони е изненадващо лесно.

Неговият маркетингов профил също така твърди, че използването на „Access Gateway“ също ще подобри живота на батерията на вашите мобилни устройства. Това невероятно устройство, което обещава да бъде постоянно решение на проблема на партито дори на тъмно или мъртво, вече е на пазара. личен лекар

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *