Топ 5 неща за UPro Golf GPS, които ме изненадаха

By | декември 23, 2022

Е, заглавието беше преувеличено, но е трудно да не го кажа и да го споделя с вас. Трябва да призная, че бях малко скептичен, когато за първи път прочетох ревю за продукта в един от уебсайтовете. Този UPro Golf GPS не е нов продукт, но след като прочетох препоръките на други хора в клиентските отзиви, реших да го купя. Някои хора може да кажат, че най-новото и най-скъпо оборудване може да се справи по-добре или други продукти могат да направят същото, но аз открих, че Callaway uPro Golf GPS е най-добрият инструмент за начинаещи или напреднали голфъри, за да изведат голфа си на следващото ниво. изкуство.

Ето 5 причини защо Callaway Golf GPS ме изненада:

1. Визуално и абстрактно изкуство – Притежаването на това устройство не само ще ви помогне да достигнете следващото ниво на голф умения, но и ще подобри външния ви вид с неговите стилни и фини функции. Той няма да пречи на естествения ви замах за голф, тъй като се предлага с компактен дизайн, който се побира в джоба ви или щипка за колан.

2. Подходящ за пушачи 2,2-инчов цветен екран с висока резолюция – UPro Golf GPS ще ви покаже различни изгледи на фарватера, предстоящи пясъчни капани и водни препятствия или ще покаже маркер за разстояние на 2,2-инчовия екран с висока разделителна способност. В допълнение, технологията SmartView създава „гледна точка“, която ще ви покаже района на пътя или пътя, който не е мокър.

3. Въздушни и сателитни снимки – С този модул можете да намерите дългата дефиниция на небето/сателита, който ще ви даде видео връзки, измерване от всяка точка на курса и винаги променя разстоянието до мястото, където е флагът. С прости думи това означава, че можете да видите как изглежда дупката, преди да направите замаха, въздушната снимка ще ви покаже 100, 150 и 200 ярда от фарватера между грийновете.

4. Те идват с БЕЗПЛАТНО изтегляне на голф – Нека ви задам един въпрос, къде можете да вземете хиляди голф игрища безплатно? Без месечни или годишни такси, без регистрация. Можете да ги намерите всички в пакета за покупка на uPro Golf GPS. Пакетът за покупка включва БЕЗПЛАТНО изтегляне, разбира се, и е безплатно.

5. Цената също беше проблем, но намерих добро място – Ако можете да получите същите предимства като други скъпи и най-нови GPS GPS, тогава защо трябва да плащате повече от това? Както четете в моя uPro Golf GPS преглед, това устройство предлага висококачествени функции за такова скъпо устройство. Но за да получите най-добрата цена, трябва да го намерите на правилното място.

Продължете да четете на моя препоръчан уебсайт за подробен преглед, как да получите най-добрата цена и къде да го намерите.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *