Увеличете използването на вашия мобилен телефон със Samsung AIRAVE

By | февруари 4, 2023

Използването на мобилен телефон не е възстановено. Вместо това използва фиксирани стационарни телефони. Независимо дали в офиса или у дома, Samsung AIRAVE може да помогне за укрепване на телефонния сигнал на телефоните Sprint и да елиминира количеството минути, използвани на месец. Край на извиненията за плащане на две телефонни сметки, когато можете да платите само една!

Samsung AIRAVE работи само с всеки телефон на Sprint и мрежа на Sprint. Докато имате широколентова връзка, можете да се възползвате от този нов инструмент. След като устройството е свързано, вашият Sprint сигнал ще започне да се увеличава.

Sprint таксува малка такса от $5 за използване на стандартната услуга AIRAVE. Има налични допълнителни планове, които не само ще увеличат силата на сигнала, но и времето за разговори. За месечни добавки клиентите могат да използват неограничени AIRAVE минути. Това означава, че всички използвани минути – в рамките на AIRAVE – не влияят на минутите на вашия телефон.

След като вашият AIRAVE започне да работи, всички обаждания от вашите телефони Sprint ще преминават директно през вашата мини клетъчна кула. Когато се направят тези разговори, се засягат минутите от вашия неограничен план, а не минутите от действителния ви план.

Докато сте в рамките на 5000 квадратни фута от AIRAVE, вие сте свързани към вашата домашна мрежа. След като излезете от линията, ще бъдете свързани с най-близката мрежа на Sprint.

Възможни са само три връзки наведнъж чрез AIRAVE. Веднага щом някой се разпадне или напусне сцената, връзката се отваря.

Samsung AIRAVE се предлага в ограничен брой градове – засега. За повече информация и наличност проверете при вашия местен оператор Sprint.

Samsung AIRAVE отваря нови врати за потребителите и компаниите за мобилни телефони. Този нов продукт позволява на потребителите да говорят лесно и евтино от домовете си. AIRAVE не само увеличава силата на сигнала, но също така ви позволява да избегнете изразходването на минутите си за телефон!

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *