Усилвател на сигнала за мобилен телефон – какво е ZBoostYX510?

By | януари 20, 2023

Как zBoost YX510 отстранява неизправности

Ако търсите да закупите аксесоар за мобилен телефон като zBoost YX510, ето няколко въпроса, които трябва да си зададете, преди да вземете решение за покупка.

Лошото клетъчно приемане на работа ще ме накара ли да пропусна важни обаждания? Заседнал ли съм по средата на успешно телефонно обаждане поради слабо захранване? Разбира се, всеки мрази да е в тази ситуация поради слаб знак.

Ако е така, тогава имате нужда от разширение за мобилен телефон. Усилвател за мобилен телефон или усилвател на сигнала е най-новият подарък за общността на джаджи. Контролира приемането на телефона през безжичен интернет. А Wi-Ex ви дава най-доброто решение.

Аксесоари за мобилни телефони

Да, тези продукти с имена на роботи могат да бъдат отговорът на вашите мобилни проблеми. Известни също като Wi-Ex (безжичен разширител), усилвателите на мобилни телефони са безполезни продукти. Ако имате много трафик, в средата на езерото или малка част от къщата, zBoost YX510 решава вашите проблеми с приемането.

Как работи поддръжката по телефона

zBoost YX510 взема най-силната мрежа в района дори с външната антена и „повторение“ и увеличава сигнала, за да покрие 2500 кв. фута и до 5000 кв. фута. Затова се нарича „Повторител за клетъчни телефони“. Може да се използва и едновременно, като се използват до 20 потребители.

Сътрудничество

Тези нови функции работят на всички мобилни телефони и са съвместими с всички мрежи (с изключение на Nextel). Всеки в семейството и на работа може да се възползва от висококачественото приемане, осигурено от клетъчни устройства като YX510. Той усилва гласовите повиквания, 3G сигналите на всички 3G карти за данни и телефони.

Други предимства на zBoost yx510

– Прост и лесен за инсталиране. Използва безжична връзка, така че няма да ви притеснява

всякакви кабелни връзки.

– Удължава живота на батерията на вашия телефон, защото използва по-малко енергия, когато сигналът е по-силен.

– Има по-малко радиация, излъчвана от вашия мобилен телефон, защото е необходима по-малко енергия

търсейки знак.

По-малкото обаждания и всички други предимства от използването на адаптер за мобилен телефон правят повторните покупки си заслужаващи. ZBoost YX510 е най-мощният и популярен усилвател за мобилни телефони на пазара.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *