4 неща, които трябва да имате предвид, преди да изберете да построите дом

By | януари 23, 2023

Телефонна рецепция

Мобилните телефони днес са по-важни от всякога. Почти всички хора разчитат на тези устройства по няколко причини, вариращи от работа, комуникация със семейството и приятелите до следене на ежедневните им дейности. Но ако им е трудно да използват телефона си, защото не е добре, това е голям проблем. Когато посещават потенциален имот, наемателите трябва да се опитат да използват телефона си във всички зони на имота, за да се уверят, че рецепцията е по подходящ и последователен начин.

Друго нещо, което е важно за всички, е Wi-Fi. Има наемодатели, които включват комунални услуги като вода и топлина в наема, докато други предлагат стимули за наем като Wi-Fi и кабел, така че е важно да попитате за Wi-Fi.

Температура на водата и водно налягане

Това са неща, които често не се знаят, но с които кредитополучателите трябва да се справят всеки ден. Нищо не може да бъде по-лошо от високо налягане на водата, което може да бъде много силно или много слабо, и температурата на водата да не е стабилна. Разбира се, те не можеха да се изкъпят, докато посещаваха къщата, но можеха да отворят бомбата, за да тестват температурата и натиска върху ръцете си, за да видят дали са добре. Ако има някакви проблеми с него, те могат да помолят наемодателя/компанията да видят дали може да се направи, преди да се нанесете.

Без грешки

Въпреки че наемат къщата, те я смятат за свой дом. Въпреки това дървениците и гризачите, сред другите вредители, също намират своя път, което го прави голям проблем за много хора. Мръсно и лошо е да имаш домашни любимци в къщата. Те трябва да проверят горната и вътрешната част на шкафовете си за изпражнения. Освен това е добра идея да проверите дупките и стените, за да видите дали има големи дупки или пукнатини.

Ако това не ги направи доволни, те могат да поискат от наемодателя да им предостави най-новите услуги за борба с вредителите в къщата. В договора за наем е посочено дали помещение/къща има някакви проблеми, тъй като наемодателите разкриват информация за техния имот под наем. Кредитополучателите трябва да имат желание да задават конкретни въпроси. Тъй като това ще бъде тяхната къща, не трябва да има насекоми.

Електрическо и електронно оборудване

Много неща у дома изискват електричество, за да работят, което включва телефони, зарядни устройства и уреди, наред с други. Когато инспектирате дом, опитайте се да свържете всички възможни устройства, за да сте сигурни, че работят. Ако не могат да измислят какво да донесат, могат да се отбият в местен магазин за хардуер, за да си купят тестер за заземяване на електрически контакт. Цената му варира от $5 до $10. Може да тества формата на веригата във всяка къща. Освен това може да наблюдава всички светлини в къщата, за да се увери, че могат да се включват и изключват, когато е необходимо. Когато влезе, без да погледне електроцентралата, той съжалява, когато нещо не работи, когато най-много му трябва.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *