411 на пейджъри

By | януари 30, 2023

Напредъкът в технологиите непрекъснато се променя. Всъщност е трудно да сме в крак с всички нови модели, надстройки и подобрения, докато се появяват на пазара, често когато мислим само за последното устройство, което сме закупили. Изглежда, че понякога ИТ степента може да бъде полезна при използването на нашите смарт телефони. С толкова много хора, които имат мобилни телефони в наши дни, ние сме накарани да вярваме, че винаги сме свързани и сме развили фалшиво чувство за сигурност и зависимост от виртуални телефони. Все повече и повече от нашите градски и общински управи преминаха от стари страници, тествани с екрани, към мобилни телефони на служители. Въпросът, който трябва да си зададем относно тази промяна е: „Това ли е най-доброто решение?“

Използването на пейджъри започва през 50-те години на миналия век и се превръща в надеждно средство за комуникация, особено за индустрии, участващи в извънредни ситуации като: лекари, медицински сестри, пожарникари, полиция, спешни екипи и други служби за първа помощ. С напредването на технологията на мобилните телефони се развива и пейджърът. Страниците все още са достъпни по един начин, но са достъпни и по два начина, което е подобно на мобилните текстови съобщения, един от най-използваните методи днес. Страниците вече имат и поддръжка по интернет и имейл. Въпреки че това е подобно на мобилните телефони, основната разлика е качеството на пейджър на мобилен телефон, той остава надежден, покрит, цена и обслужване.

Страниците използват алкални батерии през цялото време. Животът на батерията в пейджър може да продължи от няколко месеца до една година. Един мобилен телефон, особено телефон от висок клас, има кратък живот на батерията от няколко часа до цял ден, ако работят само няколко приложения. При спешни случаи, когато няма електричество или възможност за зареждане на мобилен телефон, реалността е, че телефонът не е в състояние да осигури какъвто и да е вид подкрепа или сигурност. От друга страна, пейджърът е надежден и няма да изисква зареждане или електричество, за да работи.

Друг проблем, с който се сблъскват много мобилни потребители, е надеждността на приемането на сигнала. Без сигнал мобилният телефон е също толкова полезен, колкото Walkman при спешни случаи. Може да има някои песни в MP3, които да слушате, докато батерията издържи, но забравете за възможността да говорите с някого за помощ. Пейджърите нямат проблеми с приемането като мобилните телефони, защото пейджърите работят много по-различно. Пейджърът използва радиосигнал с по-висока мощност и по-голям обхват до 60 мили в сравнение с обхвата на сигнала на мобилната телефонна мрежа обикновено от 10 мили. С такава малка площ мобилните телефони се конкурират със своите сигнали от техните кули, които са поставени на няколко места, за да направят мобилен телефон, поради което телефоните изпускат, липса на информация, особено в селските райони или вътре в сградите, и претоварване на мрежата. Пейджърите нямат тези проблеми с приемането и ще работят в райони, където мобилните телефони не работят.

Цената е друга важна разлика между мобилните телефони и пейджърите. Колко беше последната ви сметка за мобилен телефон? Отговорът трябва да се основава на използвани минути, функции на телефона, планове, брой изпратени текстови съобщения и други фактори, които зависят от дълга, доказана история на плащанията. Пейджърите, от друга страна, харчат по-малко за същото оборудване и няма начин служителите да злоупотребяват с минути, съобщения или изтегляния. Изчислено е, че редовните работници прекарват един час на ден на телефоните си и още един час в интернет. Със страници това не може да се направи, парите се депозират и се знаят всеки месец и това е голяма полза за всеки бизнес или правителство, което трябва да намали разходите, особено в трудната икономическа среда, с която всички се борят. Въпросът, който работодателите трябва да си зададат, е колко служители наистина се нуждаят от мобилни телефони за работата си? Това е нещо, което всяка компания и държавна агенция трябва да анализира и оцени. В повечето случаи пейджърите ще бъдат полезни, по-евтини и по-малко смущаващи работата.

Природните бедствия и тероризмът никога не са били повече в новините, отколкото през последните няколко години. Хората гледаха със сълзи на очи как правителствените служители, лицата за първа помощ и спешните работници се борят с комуникационните проблеми и хаоса на шоуто. Истинските проблеми са очевидни, защото тези хора не могат да комуникират чрез мобилни телефони, чрез интернет, който се рестартира, когато захранването и връзката са прекъснати, и дори две радиостанции, които не си сътрудничат, тъй като всяка група поддържа целостта на канала през цялото време. относно работата. Страниците също са решение на всички тези проблеми, защото са предназначени да разпространяват информация до много хора едновременно. При ниска платформа бързо, лесно и буквално на автомобил с газ генератор може да се изгради временна платформа. Това не е така при платформата за мобилни телефони.

Има много причини, поради които пейджърите съществуват и се използват от хора, които зависят от тях на живот и смърт повече от петдесет години. Страниците са лесно преносими, ще могат да работят при екстремни метеорологични условия, независимо дали естествени или причинени от човека, ще предоставят информацията, от която се нуждаят, на хората, които се нуждаят най-много от нея, и няма да разбият банката, за да го направят. Страниците ще работят, когато искате да работят, и могат да осигурят онзи вид предимства, които служат на потребителя от време на време по ефективен и полезен начин. Пейджърите може да не са най-секси технологична играчка на пазара днес, но трябва ли служителите да са на работа и да си играят със смартфоните си, или да работят и да вършат работата си ефективно, ефективно и икономично? Това е истинският въпрос! И всички знаем истинския отговор!

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *