5 необичайни начина за подобряване на лошото приемане на сигнала

By | януари 17, 2023

Лошото приемане на мобилен телефон не се оценява. Никой не обича липсващите сигнали на екрана на телефона. Може да сте страдали от това състояние в някакъв момент от живота си.

Такива проблеми са съществували и през годините хората са разработвали уникални, необичайни и домашно приготвени средства за решаване на тези проблеми. 5 такива начина, които тези умни хора предлагат, за да получите вашите подписи, са дадени по-долу.

Стара радио антена

Една стара радиоантена може да е отговорът на лошото ви приемане. Казват, че всичко, от което се нуждаете, е стара радио антена. Това може да звучи като глупост, но в YouTube има препоръки, които доказват резултатите от използването на този метод. Всичко, което трябва да направите, е да поставите радио антената близо до вашия мобилен телефон и да я свържете към външната антена на вашия телефон с помощта на меден проводник.

Таблетки Tesla

Това е резонансно трансформаторно захранване, което може да ви помогне да подобрите приемането на вашия мобилен телефон. Всичко, от което се нуждаете, е малко парче тесла намотка и лента. Можете да увиете лентата около антената на мобилния си телефон и да използвате лентата, за да сте сигурни, че ще остане там. (това е, ако можете да получите антена на телефона си…)

Кламер

Това е един от най-лесните начини да украсите парти. Копие на хартиен носител има в почти всички офиси. Всичко, което трябва да направите, е да вземете лист хартия и да го закрепите във външната антена на вашия телефон. Трябва да внимавате, докато правите това, защото хартията може да повреди външния вид на вашия мобилен телефон. Залепващата лента може да се използва за закрепване на щипката към вашия мобилен телефон. (Това беше публикувано от човек с лента на очилата си)

Празни кутии

Сега няма да се налага да изхвърляте тези празни кутии, защото те ще ви предпазят от лошия ви прием. Това е един от най-безопасните методи, но работи като магия. Всичко, от което се нуждаете, са две празни кутии, нож, медна жица и поялник.

стъпки

1. Измийте добре консервите, за да няма остатъци.

2. Отрежете добре края на всяка консерва докрай, когато няма отвор, и след това свържете всички кутии заедно, като ги продадете.

3. Направете по една дупка във всяка от кутиите и поставете медната тел вътре и се уверете, че държи здраво. Сега включете другия край на кабела във външната антена на телефона си и сте готови!

Това са лесни начини да използвате празни кутии, за да подобрите приемането си. Съществуват много варианти на метода, а някои дори включват възможността за правене на малки витла от декоративни кутии.

Многожилен проводник

Това е един от най-евтините начини. Всичко, от което се нуждаете, е 20 см многожилен проводник. Отрежете двата края на телта (около 1 см всеки) и увийте половината тел около пръчката, за да направите кръгове. Сега, когато антената ви е готова, трябва да я прикрепите към външната антена на телефона си и сте готови.

Насладете се на тези евтини и лесни опции и се сбогувайте с получаването на размити сигнали. Или можете да усилите слабите си сигнали със сертифицирани сигнали, които са много по-евтини, по-ефективни и по-малко вредни за вашите скъпи безжични устройства.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *