Callaway uPro Golf GPS преглед

By | януари 8, 2023

Ако търсите преглед на Callaway uPro Golf GPS, попаднали сте на правилното място. Има много неща, които да харесате в uPro. Когато става въпрос за графики, този раздел ще ви хареса. Те осигуряват висококачествени изображения, които други модели не могат да предоставят. С ProMode или видеоклипове ще можете да видите същата сцена като хеликоптер в полет. Причината, поради която изображенията са детайлни, са сателитните изображения и фотографията с висока разделителна способност. На екрана ще видите разликата в надморската височина и наклона, както и изгледи отблизо.

Опцията uPro по подразбиране е опцията по подразбиране. 2,2-инчовият цветен екран осигурява висока разделителна способност и независимо от осветлението ще можете да виждате ясно данните. Основният метод съчетава изгледите Green и Hazard. Първият може да ви покаже разстоянието отзад, центъра и отпред, докато вторият показва разстоянието до различни опасности. Този преглед на Callaway uPro Golf GPS ще може да ви помогне да вземете правилното решение.

Освен основните функции, ще харесате и функцията Smart View на uPro. Той може да ви осигури три различни гледки – една или избраната от вас площадка, панорамна гледка и външна гледка. Професионалният режим може също да ви даде режим на маркиране и измерване. Това устройство ще се отличава от конкурентните марки, тъй като може да действа като ваш личен рекордер.

Ами цените? Според прегледа на Callaway uPro Golf GPS, това устройство си заслужава цената. Той е предварително зареден с курсове в Pro Mode и цената обикновено зависи от местоположението и местоположението на вашата покупка. UPro все още има много популярни функции, така че вижте го днес.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *