Garmin Ръчен GPS приемник Colorado 400t

By | декември 22, 2022

Ръчният GPS приемник Garmin Colorado 400t е наследник на популярната серия Colorado 400c. Подобно на оригиналното устройство, това устройство също разполага с 3-инчов екран, който включва най-новите технологии. Сензорните екрани бързо се появяват в най-новите устройства и джаджи и беше само въпрос на време да намерят своето място в GPS приемниците.

Цветовата диаграма е много четлива на слънчева светлина и това е изненадващо, защото повечето единици от същия цвят се провалят мизерно в този отдел. Благодарение на усъвършенствания софтуер, разработен в ръчния Garmin GPS Colorado 400t, неговите функции са лесни за разбиране както за опитни, така и за неопитни потребители. Благодарение на тази функция, която изписва всички необходими инструкции на екрана, работата с устройството е забавна, особено на открито.

Неговото покритие от ABS пластмаса допринася за неговата издръжливост и също така е установено, че е водоустойчив до известна степен. Влагата и водата са два проблема, които ограничават работата на GPS устройствата, но поради здравата конструкция на Oregon 400t, тези фактори не влияят на GPS приемника Colorado 400t, стига да не е потопен във вода.

В този раздел са включени топографски карти, предимно американски и европейски. На това устройство са възможни и три изгледа на карта. Устройството може да бъде много полезно за тези, които пътуват и планират. Информация за национални паркове и зоологически градини, включително информация за реки и езера, е предварително програмирана в GPS приемника Colorado 400t.

Интересните точки също са добре написани. С тази функция дори наклонът на планината може да бъде точно анализиран с помощта на технологията на трите модула. Възможен е и безжичен трансфер на инструкции като точки на интерес и Geocacheing файлове. Не само GPS приемникът на Garmin поддържа потребители от Колорадо, но и потребители от Орегон GPS. Прехвърлянето на данни от една секция в друга може да стане чрез просто натискане на бутона за изпращане.

Технологията за геокешинг е намерила своето място в малка форма в тези продукти. Този сайт предоставя полезни GPX файлове, които съдържат подробна информация за околността. Това е просто въпрос на качване на необходимите GPX файлове в устройството и всеки може да бъде настроен. Благодарение на файловия формат GPX на Colorado 400t, не е нужно ръчно да въвеждате координатите на вашето текущо местоположение или дестинация. Всичко става автоматично.

Подобно на своя предшественик, тази функция има програма за преглед на изображения, която поддържа JPEG файлов формат. Две важни препоръки за всяко GPS устройство са те да бъдат малки и джобни. Garmin Handheld GPS Colorado 400t отговаря перфектно на тези два критерия!

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *