Garmin GPS преглед

By | януари 2, 2023

Garmin може би е водещ световен производител на потребителски GPS и името е почти синоним на продукта. Компанията има дълга и завидна история в производството на качествен и преносим GPS. Garmin е създал много видове GPS – някои за автомобили, туристи и други.

Например Garmin StreetPilot c340 има гласово разпознаване. Така че имате допълнителното предимство на работа със свободни ръце и възможността да се фокусирате върху пътя, докато шофирате, без да гледате GPS дисплея, за да видите какво пише там. Този метод на работа може да обработва сложни правила, като например Завийте надясно на следващото кръстовище. Това също е чудесно допълнение за хора, които трябва да гледат напред по пътя, докато шофират бързо.

Устройството може да бъде оборудвано и с трафик приемник за информация за трафика в реално време. С това можете да избегнете задръствания, пътища, разсейвания и т.н., така че да стигнете по-бързо до вашата дестинация.

Garmin също има Nuvi 200, което е много важно в сравнение с други от същия производител. Но те идват с интересни функции като конвертор на единици. За тези, които искат да подобрят представянето си, можете да се абонирате за известия за пътуване.

Тази ниска цена има някои хубави функции като слот за SD карта, който позволява добавянето на екстри като допълнителни карти.

Фаворит сред гамата от 300 garmein GPS е Garmnin. 396. Този продукт е по-добър от серия 200, защото показва повече сателитна информация за времето, има красиви карти и предупреждения за терена. Може би най-голямата характеристика е способността на 396 да предупреждава потребителя за всякакви смущения в района, към който се приближава. Например, ако има война или конфликт, ще бъдете правилно информирани. 396 също трябва да бъде похвален за своите резки изображения, които се открояват дори при условия на лошо осветление.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *