Garmin Nuvi Series – Най-продаваните GPS модели от Garmin

By | януари 7, 2023

Преглед на Garmin 660

Garmin nüvi 660 е 4,3-инчов GPS с широк екран и сини зъбци. Преносимият GPS навигатор Garmin Nuvi 660 е най-продаваният GPS в Amazon и други GPS магазини.

Garmin Nuvi 660 идва с брилянтен дисплей, който е доста впечатляващ. Той е пълен с подробни карти на улиците на почти всеки град в Съединените щати, Канада и Пуерто Рико. Това включва над 6 милиона любими в своите лесно достъпни архиви. Независимо дали искате да намерите зъболекар, аптека или вечеря, Garmin nüvi 660 е идеалният спътник за следващото ви пътуване.

Той е гладък, красив е и е забавно да се използва денем или нощем. Дисплеят е специално проектиран за използване както в тъмни, така и в светли условия. Когато се изморите по пътя, пуснете любимата си музика или ми позволете да ви чета книги.

Можете да провеждате разговори със свободни ръце с вашия модел Garmin 660 и в допълнение той е асистент при пътуване, когато пътувате с много функции, вградени в системата.

Преглед на Garmin 650

Garmin nüvi 650 се предлага с 4,3-инчов широк екран и е преносим. Garmin nuvi 650 може да бъде вашият асистент при пътуване, който идва с карти на Северна Америка – САЩ, Канада и Пуерто Рико. Както повечето от Garmin Nuvi, той идва с ярък 4,3-инчов екран, който осигурява отлично гледане при всякакви условия, независимо дали са ярки или тъмни.

Можете да използвате системата за самопомощ, за да ви помогне да се ориентирате по улиците на града, 3-измерната или 2-измерната карта ви позволява да разгледате всяка улица. Garmin Nuvi 650 предлага гласови напътствия завой по завой, докато се движите, така че не се налага да гледате екрана и да проследявате указанията.

За вашето забавление има цифров музикален плейър. Има няколко други функции, включени в Garmin Nuvi 650 от 6,2 унции.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *