GPS за голф игрища – Garmin G5 Course

By | декември 27, 2022

Всички голфъри искат да постигат по-добри резултати, отколкото постигат в момента, независимо дали отбелязват през 100-те или 60-те.Модерните голф стикове са дали на голфърите повече дължина и точност, но много от тях не са по-различни от тези преди петдесет години. Да можеш да пробиеш 80 е мечта, за която мечтаят много голфъри през уикенда, но промените в технологиите изглежда не са помогнали за постигането на това. Освен промяната в голф клубовете, други аспекти на голф оборудването също са променени. Вземете топка за голф. Сега можете да имате различни топки за различни цели. Някои топки са проектирани да бъдат дълги, други да осигурят повдигане на топката. Сега нов начин да подобрите вашето голф игрище е като да имате професионалист до себе си, докато играете: най-новият GPS за голф игрища, като Garmin Approach G5, дава на играча повече от просто инструмент за измерване.

Всички сме свикнали и вероятно разчитаме на GPS за шофиране и прекомерното разчитане на това устройство е довело до това някои хора да се окажат на загуба по планинските пътеки. Ние вярваме, че GPS, предназначен за голф, ще донесе повече забавление в играта на голф, без да бъде отнеман! Най-новите GPS системи сега предоставят много повече от инструмент за измерване, въпреки че това само по себе си е много важна помощ. Сега тези устройства като Garmin Approach G5 са предназначени за голф игрище, те са стилни и най-важното водоустойчиви. Популярните устройства се побират удобно в ръката ви, тъй като не са по-големи от смартфон. Има хиляди голф игрища в лесен за използване формат. Където и да сте, просто включването на устройството ще покаже списък с местни игрища с цялата необходима информация за дължини на дупки, фарватери, бункери и дървета.

Тази интелигентна технология също помага на усъвършенстващия се голфър да проследи представянето си във времето. Най-новият GPS за голф игрища следи дължината на всеки стик в чантата. Всички тези статистически данни могат да се използват за идентифициране на области за подобрение и данните могат да бъдат прегледани на устройството или изтеглени на вашия компютър за допълнителен анализ.

Category: GPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *